/Bucuresti/Companie de asigurari

IQ Med - Asigurări de Sănătate Private

Strada Ienăchiță Văcărescu 56, București 040157, România

IQ Med - Asigurări de Sănătate Private
Companie de asigurari
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C2+VC București, România
+40 722 236 120
iqmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela stefanescu
Mihaela stefanescu2 ani în urmă
Sunt client deja de 2 ani. Cuvintele cheie in colaborarea mea cu IQ Med sunt: seriozitate, receptivitate si promptitudine. Multumesc!
Ovi Bucurei
Ovi Bucurei2 ani în urmă
Multumim pentru consiliere si suport la asigurarile de sanatate la Bupa si Cigna.Recomandam calduros IQMed pentru profesionalism si promptitudine!
Dana Bariz
Dana Bariz2 ani în urmă
IQ Med ma sprijina inca din 2018, cand m-au ajutat, in calitate de broker/consultant, sa gasesc cea mai buna varianta de asigurare privata pentru mine si familia mea. Inca de atunci, am primit in permanenta o consiliere super serioasa si obiectiva, care a tinut cont de criteriile noastre, buget etc. Ulterior, dupa ce am incheiat asigurarea privata externa, m-am convins ca modalitatea cea mai eficienta ca timp si rezultate este de apela la IQ Med si pentru a ma sprijini cu cererile de decontare, intrebari la asigurator etc. M-au ajutat cu absolut toate solicitarile, cererile, intrebarile, atat din experienta lor care e f vasta, cat si stiind sa formuleze cel mai bine solicitarile catre asiguratorul extern (Cigna). P.S. Stiu ca suna a "reclama platita", dar chiar nu e! :) Personal, ma bucur de aceste situatii fericite in care pot recomanda ceva sau pe cineva la modul cel mai sincer nu 100%, ci 150%!!!
Melania Gheorghe
Melania Gheorghe2 ani în urmă
Am prins o doamna foarte grabita. Prima conversatie telefonica ok, imi trimite ofertele si la a doua cand urma sa mi se si explice conditiile, temerile, avantajele ma tot expedia in continuu. O data, de doua, de trei pana m am enervat. Pentru ce isi iau comisionul pana la urma? Mai bine ma duc direct la sursa . Broker...nu!!! Doar o domnisoara de call center cu pregatire slaba in vanari si customer service. Nu platesc 150euro pe luna ca sa ma grabeasca ea! Daca te duce capul sa gandesti isi pierde interesul, vrea clienti usori. Draga mea, broker inseamna altceva! Trebuie sa mi explici daca am intrebari la clauzele contractuale, sa mediezi, sa vinzi si sa negociezi!
Alice Eavaz
Alice Eavaz2 ani în urmă
Recomand in mod special pentru rabdarea, profesionalismul si rapiditatea cu care raspund la toate intrebarile si cererile noastre!
Sorin Stoica
Sorin Stoica2 ani în urmă
echipa Cigna Romania este întotdeauna prompta și orientata către client.
Raluca Craciunescu
Raluca Craciunescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta companie. Totul la superlativ despre IQ Med - Asigurari de viata. Asteptarile mele (mai ales in privinta obtinerii rambursarilor de la asigurator!) au fost mereu depasite.
Felicitari!
Aspazia baesu
Aspazia baesu2 ani în urmă
Starea actuala a sistemului sanitar romanesc ne- a determinat, in calitate de parinti, sa dorim o asigurare internationala de sanatate pentru copilul nostru, ca o plasa de siguranta care sa fie acolo si pe care speram sa nu o folosim vreodata. Cand am decis acest lucru, ne- am izbit de o multime de necunoscute, de o avalansa de informatii din surse mai mult sau mai putin credibile....am putea spune ca ne- am pierdut si am obosit fara sa facem vreun progres... Atunci am cunoscut echipa IQ Med despre care putem spune doar atat: oameni dedicati, cu multa rabdare ( ne- au lamarit toate neclaritatile si cred ca i- am bombardat cu zeci de email- uri), adevarati profesionisti ( fapt ce ajuta enorm cand nu esti in domeniu), capabili sa dedice oricat din timpul lor pentru a te ajuta ( fapt ce scuteste din timpul tau pentru a solutiona diferite aspecte).
Pe scurt, colaboram de 2 ani, in sensul ca ei fac totul in locul nostru iar noi stam fara griji. Recomandam calduros serviciile IQ Med si le multumim pe aceasta cale pentru promptitudinea si profesionalismul cu care au raspuns solicitarilor noastre! Mult succes in activitate!
Locații recomandate