/Bucuresti/Companie de asigurari

Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Bloc S19, Calea Călărași 248, București 030634, România

Casa Națională de Asigurări de Sănătate
Companie de asigurari
2
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JP+HC București, România
+40 800 800 950
cnas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 10–17
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile dan florin
Vasile dan florin2 ani în urmă
Mai sunt valabile cardurile cnas expirate în 31.10.2019?
Seicaru Andreas
Seicaru Andreas2 ani în urmă
Din luna Martie ma chinui sa fac niste analize si nu sunt fonduri !!! Am sunat la majoritatea clinicilor si nu sunt FONDURI !! Pentru ce platim atatea taxe la stat?? ca sa ni se spuna foarte simplu sa le facem pe bani !!
Nu meritati nici o stea!
Laura Dana Ciocan
Laura Dana Ciocan2 ani în urmă
De ce platesc asigurarea de sanatate domnilor? De ce le platim? ca sa facem investigatiile cand vreti voi?! Am de facut anumite analize intr o anumita perioada a lunii si surpriza este ca nu se poate, ba sunt fondurile in primele zile, ba in ultimele, dar chiar si atunci dispar imediat. Am sunat la zeci de clinici ca sa ma programez si nu au fonduri! Unde sunt fondurile? Aveti idee cum e sa ai Bilete de trimitere si sa ti expire pt ca evident nu sunt fonduri! Apoi sa te reprogramezi la medic, si la ala peste cateva saptamani si sa o tii tot asa? Sunt o persoana tânără si este prea mult si pentru mine, dar pentru persoanele mai in vârsta? Ele ce fac? Ce facem noi? Peste tot, la toate clinicile si spitalele de stat sau privat este la fel! Bataie de joc in ultimul hal! Sunteți toti niste incompetenti si inumani! Asa sa va ajute Dumnezeu
A P
A P2 ani în urmă
Ata e Romania, o tara de hoti din toate punctele de vedere. Nu stiu cum este Romania in EU, Romania este mai rau ca India or any other 3 rd world country. Oameni buni, nu mai platiti la jeguriile astea un cent. Iti trimite cartea, si nu esti asigurat. Hoti mincinosi. Romania o tara cu o gramada de hoti si mizeri ordinare, mincinosi si hoti. Cel mai neducat popor pe lumea asta. Toti imi spun , platesti asigurarea si nuti acopera nimic. EU ar trebui sa inchida orice granita si business cu imputiciunea de oameni din Romania. Pacat de tara ca este frumoasa, oamenii romanii din Romania si companiile cu un guvern de hoti, japite ordinare.
Simona Pop
Simona Pop2 ani în urmă
Ai ghinionul de a primi un card de sănătate defect din fabricație? Nicio problemă! Trebuie doar să aștepți neasigurat vreo jumătate de an, până se încumetă ei să-ți tipărească altul. Ai totuși nevoie de servicii medicale în acest răstimp? Dacă nu ești dispus să investești averea familiei în medicamente și consultații, atunci nu îți rămâne decât să faci o plimbare până la ei ca să îți elibereze o adeverință (valabilă o lună). Pentru o asemenea escapadă însă, trebuie să îți asumi că urmează să fii expediat dintr-o sală în alta (căci aparent niciun angajat nu este capabil să ofere de la bun început instrucțiuni clare asupra traseului), din urlătoare în urlătoare, că urmează să completezi, pe lângă actele necesare ție, și actele persoanelor în vârstă sau analfabete de acolo, asta pentru că salariații cnas nu sunt plătiți ca să contribuie la procesul de scriere de mână pe hârtii. De asemenea, pregătește-te, bineînțeles, să te simți ca ultimul prost de fiecare dată când le adresezi doamnelor din spatele ghișeelor întrebări legitime. Oh și câte și mai câte aventuri grozave te așteaptă (să nu zădărnicesc surpriza)! Succes.
Bogdannn
Bogdannn2 ani în urmă
Ofer 4 stele pentru problema birocratica "A Numerelor de telefon" cauti si nu gasesti numarul corect! cand ti se raspunde uni zic una alti alta.
Legat de rapiditatea servicilor pentru asigurarea Sotiei insarcinate a durat doar 15 min si am si primit email cum ca acum este asigurata.Totul online EXTREM DE REPEDE spre uimirea noastra.
Mariana Ilies
Mariana Ilies2 ani în urmă
Zero stele meritati!!!! Sunt tare dezamăgită de CNAS după ce am cotizat atatia ani din salariu, nu ati fost in stare sa ma ajutati cu clarificarea unei situații privind indemnizația de maternitate desi depindeam de ajutorul vostru.
Aveti atatea departamente, teoretic, si șansa de a solicita audienta, numere de telefon si adrese de mail, insa în practică sunteti de negăsit, nu răspundeți efectiv la telefon iar în mail raspundeti amiguu si pe ocolite ca sa nu fiti trași la raspundere!!
De abia mi-ati raspuns la mail robotic si partial, cu un articol de lege fără să imi explicați si sa imi raspundeti concret la ce va întrebasem in mail. Apoi, cand v-am cerut iar explicații si v-am rugat sa va semnati ca sa raspundeti de informatiile oferite, nu ati mai raspuns deloc la mail. E haos si nepăsare! Sper sa nu mai am niciodată nevoie sa solicit informatii de la voi fiindca oricum nu le primesc si utilitatea voastră e inexistentă în ce ma priveste.
Cristian-Ionut Costache
Cristian-Ionut Costache2 ani în urmă
Serviciile telefonice chiar își fac treaba.
Am sunat pentru a afla la ce medic de familie am fost repartizat și am rezolvat problema în 5 minute.
Nu am fost fizic să aflu acest lucru.
Locații recomandate