/Bucuresti/Companie de asigurari

SIGNAL IDUNA Romania

Str. Gara Herăstrău nr. 2, Etaj 4, Secțiunea 1, București 020334, România

SIGNAL IDUNA Romania
Companie de asigurari
3.4
274 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4G4+FV București, România
+40 31 730 7100
signal-iduna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Radulescu
Gabriela Radulescu2 ani în urmă
Se răspunde greu la cereri de restituire a banilor, din aplicație nici nu mai zic.. Zici ca nici nu exista. Am făcut o cerere de programare prin aplicație.. Nicio șansă, aș fi așteptat mult și bine aprobarea. Am tot văzut că au reviews negative și același slogan al lor.. Trist! Vedeți că se schimbă generațiile, și ăștia mai tineri caută în funcție de reviews, e posibil să rămâneți fără clientelă.. 😂
În concluzie: nu recomand, mai ales dacă dai din buzunarul tău bani pentru asigurare..
Matei Andreea
Matei Andreea2 ani în urmă
Doctorii completeaza de mana un formular cu diagnosticul si analizele recomandate. De multe ori este dificil de descifrat. Mult timp pierdut la telefon, pentru a autoriza analize. Nu recomand.
Ioana Piron
Ioana Piron2 ani în urmă
Sunteți jalnici și inconștienți! Efectiv nu va pasa de oameni! Am făcut solicitarea joi și trebuie sa aștept ziua de luni sa primesc o amânată de aprobare ca să merg marți sa fac analizele recomandate de medicul de familie. Pentru ce plătesc abonamentul?
Alexandra Potolea
Alexandra Potolea2 ani în urmă
Schimba ți va oamenii de la suport! M au trimis la analize cu analizele incomplete, am ajuns dimineața nemancata, am așteptat și tot nu au rezolvat nimic. Trebuia sa mi fac aproximativ 17 analize, iar ei nu au fost în stare sa verifice raportul medical. Trebuie sa ma întep de doua ori pentru ca cei de la suport nu sunt în stare sa verifice rapoartele. Sincer nu recomand
Bogdan V
Bogdan V2 ani în urmă
Politele celor de la Signal Iduna sunt super ok d.p.d.v. al costurilor precum si al numarului mare de clinici si spitale pe care le poti accesa prin intermediul lor.
Din pacate, contractarea lor este EXTREM DE DIFICILA, in sensul ca :

1. Daca ti a curs vreodata nasul;
2. Daca jobul tau nu se afla intr o cutie de sticla blindata;
3. Daca vocea ta nu suna bine....

ESTI EXCLUS FARA NICIO EXPLICATIE!!!

In consecinta, va sfatuiesc sa le oferiti informatii cat mai "corecte" si sa va folositi de politele lor.
Fiti destepti si folositi-va de ei.

RUSINE SIGNAL IDUNA !!
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Un jeg de companie! Am folosit o singura data, in patru ani, sistemul lor. Am avut o consulatatie la ORL si un CT. Mi-au cerut aceleasi documente de trei ori. Inca nu am primit banii! Fugiti de ei!
Mango Teeth
Mango Teeth2 ani în urmă
app greoaie sinprafuita; procedura foarte grea, dupa 10 zile ti se aproba un dosar si in 14 zile ti se ramburseaza banii, fugiti de ei. la Allianz Tiriac toata treaba asta dureaza max 4 zile, jos palaria. Din pacate angajatorul DM a decis ca Signal Slowduna e eficient, hahahaha
Romeo Marica
Romeo Marica2 ani în urmă
Mulțumesc Signal Iduna. Am făcut investigații în regim privat, am făcut un dosar (pdf) cu bonurile, rezultatele și tratamentul prescris, iar după aproximativ două săptămâni mi-au returnat banii cheltuiți pe controlul medical și analize! Este un lucru bun și de admirat!
Locații recomandate