/Bucuresti/Companie de asigurari

Centru de Constatare Daune Auto

Bd. Timișoara Nr. 179, București 061333, România

Centru de Constatare Daune Auto
Companie de asigurari
4.6
583 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXCM+J9 București, România
+40 758 110 002
toplacservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dinu corneliu cosmin cosmin
Dinu corneliu cosmin cosmin5 ani în urmă
Un service de nota 10 , sunt foarte multumit de calitatea si atentia acordata.Multumesc frumos cu stima Cosmin specific masina noua Nissan juke alb perlat vandalizata (zgariata) revopsita arata chiar mai bine ca inainte
Cosmin Negrea
Cosmin Negrea5 ani în urmă
Nu recomand.Un service de imbecili.Am sunat pentru a stabili o constatare,iar cand am ajuns, nimeni nu a vrut nici macar sa se uite la masina.Timp pretios irosit datoria profesionalismului de care dau dovada
Steliana Craciun
Steliana Craciun5 ani în urmă
Am intalnit aici oameni dispuși să ajute,au respectat termenul pe care mi l-au dat pentru reparație,m-au așteptat cand nu puteam sa ajung la timp. Recomand cu drag!
Ionela Lica
Ionela Lica5 ani în urmă
Am fost la Top Lac cu probleme de tinichigerie/vopsitorie (bara, aripa ) la un Renault Captur ,vreau sa spun cu mana pe inima ca am fost placut surprinsa de amabilitatea, profesionalismul angajatilor si rapiditatea reparatiilor. Este un service excelent si il RECOMAND cu toata increderea
Marius Marinescu
Marius Marinescu5 ani în urmă
Din pacate am ramas cu un gust amar. Am avut o vopsire aproape integrala (fara plafon, iar bara spate am vopsit-o contra cost - 1200Ron), pe Casco pentru un Audi A4 2013.
Prima data cand am fost chemat sa preiau masina, mi-a fost prezentata cu bara fata si spate nealiniate, picaturi de vopsea multiple, colturile bara spate tesite si nenumarate puncte de praf sub vopsea. La a doua preluare, elementele erau aliniate, dar toate defectele de vopsitorie inca acolo, explicatia fiind ca sistemul trage aer de afara si chiar daca o vopsesc din nou, la fel va iesi, e normal.
Pentru reputatia pe care o doriti, sunteti foarte departe de adevar, in conditiile in care mi s-a cerut 1200Ron pentru vopsirea barei spate Aceeasi calitate o puteam obtine de la o vopsitorie banala de cartier.

Later edit: In urma recenziei de mai sus, am fost sunat prompt de domnul Florin Ghiorghiu de la TopLac Cotroceni care s-a oferit sa ne intalnim si sa rezolvam problemele semnalate.
Desi intre timp masina a fost vanduta, domnul Ghiorghiu mi-a oferit o decontaminare si o ceruire gratuita pentru noua masina, precum si posibilitatea ca noul proprietar sa apeleze la TopLac pentru remedierea problemelor.
Apreciez profesionalismul echipei TopLac, cel putin la nivel managerial, dar in majoritatea cazurilor ar fi ideal ca acest profesionalism sa se propage la toti angajatii pentru a beneficia de o lucrare ok de la inceput.

Succes in continuare.
Federico Bivona
Federico Bivona5 ani în urmă
Un service foarte bun, am reparat mașina pe Casco, având mai multe mici avarii.
Mi s-a oferit gratuit mașina de înlocuire pe toată durata reparației, adică 7 zile.
Pentru mine a fost de o importantă vitala acest serviciu gratuit si ma voi întoarce aici oricând as avea nevoie.
Sper ca Top Lac sa continue sa ofere reparații si servicii de calitate, care la momentul de fata sunt mult peste cele oferite de reprezentante auto de renume.
Succes!
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu6 ani în urmă
Sunt foarte multumit de cum echipa Top Lac a efectuat reparatia. Masina este ca noua, asa cum a fost inainte de incidentul nefericit ce m-a adus la service. M-a ajutat enorm faptul ca am primit masina la schimb pe intreaga perioada a reparatiei fara costuri suplimentare.
+ customer service
+ calitatea reparatiei
+ masina la schimb
Recomand Top Lac Auto peste orice service de reprezentanta. Veti fi foarte placut impresionat de modul cum sunteti tratat ca si client si de calitatea lucrarilor.
Andrei Ciubotariu
Andrei Ciubotariu6 ani în urmă
Am reparat masina la ei si sunt foarte multumit. S-au ocupat de partea din fata, desi mi-au estimat aproximativ 20 de zile (comanda piese, manopera etc) masina a fost gata mult mai repede, in aproape 10 zile (timp bun avand in vedere ca multa lume era inca in concediu de sarbatori). Foarte amabili la telefon. Sederea mea la ei in sediu a fost cat trebuie, nu am stat sa mă plictisesc. Recomand :)
Locații recomandate