/Bucuresti/Companie de asigurari

Leader Team

Str. Theodor Aman Numarul 11, București 010776, România

Leader Team
Companie de asigurari
5
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VQ+5C București, România
+40 31 410 0431
leaderteam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor F
Tudor F2 ani în urmă
Daca aveti nevoie de polite precum Public Liability, Professional Indemnity la nivel global, ei sunt oamenii potriviti.

Au fost foarte prompti, m-au tinut mereu la curent si s-au ocupat activ de polita mea.

Am apelat la mai multe firme, insa ei au fost primii care au revenit cu un raspuns dar si cu cel mai bun pret.

Voi reveni cu drag la ei pentru orice tip de polita voi avea nevoie in viitor.
Marian
Marian2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile echipei LeaderTeam, am primit asigurarea foarte rapid, la un pret bun si mi-au raspuns la toate intrebarile fara intarzieri. Recomand!
Florian butunoiu
Florian butunoiu2 ani în urmă
Am apelat la Leader Team pt a incheia o asigurare de raspundere civila pentru societatile de paza si protectie. Au fost foarte prompti , am avut o comunicare excelenta cu Marius Constantinescu, iar polita a fost emisa a doua zi si in bugetul propus . Recomand cu incredere!
Doina Tudosa
Doina Tudosa2 ani în urmă
Apelez de fiecare data la Marius Constantinescu de la Leader Team atunci cand am de luat polite mai complicate sau am nevoie de ele urgent. Marius m-a ajutat atunci cand ceilalti brokeri de pe piata nu au reusit. A avut rabdare, m-a ajutat in completarea documentelor si mi-a explicat procesului in detaliu. Recomand!
A N
A N2 ani în urmă
Am avut mereu placerea si siguranta de a lucra cu un mare profesionist in persoana dnului Constantinescu. Indiferent de problema pe care am intampinat-o, dansul a rezolvat-o pana la cel mai mic detaliu!
Ma bazez pe dansul cand vine vorba de asigurari profesionale, de bunuri, etc iar pe mine personal m-a castigat ca si client multi ani de acum inainte!
Succes pe mai departe!
Nicolae Serban
Nicolae Serban2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Leader Team in vederea obtinerii unei asigurari profesionale pentru consultanta in IT. Pe langa faptul ca oferta primita a fost mult mai buna decat ce am gasit pe piata din Romania, au fost foarte rabdatori cu mine de-a lungul procesului de achizitie.
Raluca Pavelea
Raluca Pavelea2 ani în urmă
Am avut onoarea si placerea de a lucra cu Marius Constantinescu de-a lungul anilor si am constatat ca este in primul rand om, este profesionist si intotdeauna alaturi de clientii lui cu cele mai avantajoase oferte, detaliate pe intelesul tuturor si foarte pro activ in gasirea celor mai bune solutii pentru clienti. De fiecare data apelam la el pentru un sfat in asigurari, o parere despre alegerea asiguratorilor, si de fiecare data am avut cele mai bune solutii. Marius este un broker pe care te poti baza oricand si poti avea increderea ca iti ofera cele mai bune solutii. Jos palaria Marius!
Lucia Diana
Lucia Diana2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Leader Team și reprezentantului acesteia, Domnului Marius Constantinescu, pentru sprijinul și maniera corectă și eficientă în care a raspuns la solicitarile noastre. Putem recomanda cu incredere Leader Team ca un partener solid, fiabil si expert in domeniul sau de activitate.
Locații recomandate