/Bacau/Companie de asigurari

Asigurare RCA, Casco, Malpraxis etc.

Strada Făgăraș Nr. 25A, Bacău 600332, România

Asigurare RCA, Casco, Malpraxis etc.
Companie de asigurari
5
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWR7+VP Bacău, România
+40 751 836 363
teasigurieftin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Alin Alex
Alin Alex2 ani în urmă
m dat 4 stele pt ca nu mi a raspuns si m a sunat intr o ora inapoi
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar2 ani în urmă
Foarte Profi. Preturi bune și foarte bine informat.
Emanuel Hortolomeu
Emanuel Hortolomeu2 ani în urmă
Seriozitate și promptitudine! Recomandat cu căldură!
I G
I G2 ani în urmă
De incredere, rapid, eficient, si cu preturi foarte bune! Am colaborat in mai multe randuri, pentru incheierea mai multor tipuri de polite de asigurare. De fiecare data m- a ajutat imediat, a cautat cea mai buna varianta pentru mine si a raspuns la toate intrebarile mele (nu tocmai usoare), lamurindu-ma pana in cel mai mic detaliu. Sunt foarte multumita de serviciile primite si vi-l recomand cu toata increderea! Eu cu siguranta voi reveni cu proxima ocazie.
Andreea Ramona Timofte
Andreea Ramona Timofte2 ani în urmă
Recomand! Cele mai bune oferte de pret. Voi reveni cat de curand!.Multumesc!
Alex Ds
Alex Ds2 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine și seriozitate! Am fost ajutat să găsesc cea mai bună ofertă de RCA. Vă mulțumesc!
Andrei Iacob
Andrei Iacob2 ani în urmă
Am incheiat polita RCA cat si polita CASCO pentru masina familiei recent achizitionata.
Domnul Sebastian de la bun inceput cat si pe toata durata dialogurilor si corespondentelor telefonice a dovedit reale calitati ce m au convins sa il recomand sincer si cu toata increderea oricui ar fi interesat de serviciile oferite de dansul.
In primul rand este o persoana naturala, sincera, a ascultat atent si a putut intelege nevoile persoanei ce a apelat la dansul.
Pot spune ca in niciun moment nu am observat sa fi avut intentia de a oferi vreun beneficiu al politei intr un mod ''fortat'', daca eu nu am optat pentru acesta.
Mi a oferit si expus intr un mod cat mai usor de inteles cele doua polite, asigurandu ne impreuna ca acopera toate cerintele mele.
Profesionist, prietenos, rabdator, atent la detalii si cerinte( de ex. am intrebat si detalii despre service-urile in care se va putea repara masina in caz de vreun incident si multe altele...)
Tin sa precizez ca polita CASCO incheiata este la cel mai convenabil pret; am verificat si cu alt broker, acesta neputand sa ofere toate acestea decat la un pret mai mare.
Am lasat acest review deoarece stiu cat de important este pentru cineva- ce se afla in situatia de a alege un serviciu sau un produs-parerea lasata de experienta celor ce au apelat deja la acestea.
Sunt foarte multumit de alegerea facuta si pot spune cu toata convingerea ca recomand serviciile oferite de domnul Sebastian Olaru!
Multumesc frumos!

Andrei Iacob, noiembrie 2020
Mutari iasi transport marfa iasi
Mutari iasi transport marfa iasi2 ani în urmă
Recomand cu incredere ! Seriozitate si profesionalism ! Foarte repede s-au emis politele de asigurare pentru flota auto detinuta de societatea noastra . Deasemenea ofertele de asigurari au si cel mai bun pret de pe piata . Se poate face si asigurare full casco .
Locații recomandate