/Vrancea/Coafor

Salon Kikoko

Strada Panduri 4, Focșani 620172, România

Salon Kikoko
Coafor
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5RR+9R Focșani, România
+40 337 401 570
beautynailhairsalons.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Felicia Munteanu
Felicia Munteanu4 ani în urmă
Am dorit niste suvite subtiri nuanta caramel si m.am trezit cu un balaiage intr.o nuanta blond-gry.Intreband daca imi va iesi suvite coafeza da ,dar in cele din urma mi.a distrust parul.Nu recomand sub nici o forma vopsitu in acest salon mai bine va vopsiti acasa!!😔
Alin Hennessy
Alin Hennessy4 ani în urmă
Foarte încântat, consider că este cel mai bun loc din oraș. În special tunsul bărbătesc 🤝🏻🍻 BRAVO
Coryna Antohi
Coryna Antohi4 ani în urmă
Frumos si merită să vizitați salonul
Mada Tutoveanu
Mada Tutoveanu5 ani în urmă
Machiajul a fost execrabil, i-am zis sa ma faca cu roz si mov si m-a facut cu maro si portocaliu, aratandui in prealabil o fotografie ca model.
Coafura nu a fost ingrozitoare, nu s-a putut asemana nici 1 % cu ce le-am rugat sa faca si nu a rezistat nici macar pana la sedinta foto, toate suvitele imi sareau din agrafe, noroc ca aveam voal pe cap. Iar in ziua nunti mi-a sarit o unghie cu tot cu constructia de gel. Foarte dezamagita. Din cauza lipsei de profesionalism am intarziat si la nunta pentru ca la ora 12:30 eu nu eram gata la par si machisj incepand la 8:30. Daca aveti nevoie pentru ziua nuntii va recomand sa cautati cu mare atentie si sa fugiti de acest salon.
Ana Gradisteanu
Ana Gradisteanu5 ani în urmă
Doamna nina(cea care penseaza,depileaza...) a fost super m a pensat perfect zic eu o doamna de nota zece .........dar Vasilescu Ioana-stilist protezist de unghii(avand chiar si carte de vizita) nu a fost nici de nota 3 modelul a fost destul de bine realizat dar rezistenta ungiilor a fost o catastrofa, din prima zi mi a cazut ungia de la degetul mare-mana stanga(eu fiind dreptace si normal este ca unghia mare nu este prea folosita)iar a doua zi mi a cazut de la aratator mana dreapta fara nici un efort de a o rupe sau durere iar la o alta ungie i s a spart un strat de gel de dedesupt in timp ce mi le facea dar mi a fost rusine sa ii spun asta ....chiar ma gandeam de ce costa doar 50 de lei...iar cand ma spal pe par imi tot intra fire de par sub unghii...acum nu prea am timp sa ma duc la altcineva sa mi le refaca asa ca trebuie sa le lipesc cu picatura(groaznic)...tinand cont ca a facut un model dragut si forma lafel ii dau not 1,5. NU VA RECOMAND SA VA DUCETI LA MANICHIURA/PEDICHIURA LA ACEST SALON AM FOST FOARTE DEZAMAGITA
Steaua pe care o voi da-o va fi numai pentru dn Nina(eu cred ca nu conteaza cat de dragut e modelul daca nu poti sa te bucuri de el daca iti cad unghiile)
Valentina Stefaniu
Valentina Stefaniu5 ani în urmă
Multumesc Salon KIkoko pt schimbarea facuta, imi iubesc suvitele, in special pe cele mov. Apreciez modul prin care au fost obtinute! Felicitari!
Boros bogdan
Boros bogdan6 ani în urmă
O locatie cu atmosfera placuta si personal amabil.
Adrian Matei
Adrian Matei2 ani în urmă
O echipă tânără... oameni frumoși și profesioniști...
Locații recomandate