/Vaslui/Coafor

SALON INFRUMUSETARE "ADA"

Bloc 376, Strada Biruinței 376, Vaslui 730162, România

SALON INFRUMUSETARE "ADA"
Coafor
4.4
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPHH+4Q Vaslui, România
+40 335 401 752
salonada.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gene fir cu fir Vaslui
Gene fir cu fir Vaslui2 ani în urmă
Recomand !Produse de calitate și personal profesionist!❤️
Bianca Ifrim
Bianca Ifrim4 ani în urmă
Am cerut un spălat si uscat la perie par bob mediu (întors frumos la vârfuri pt a se vedea forma frumos) si s a ajuns la clasicele bucle. Vina mea a fost ca nu m am ridicat de pe scaun la timp. Tind sa cred ca doamna nu știe sa aranjeze un par simplu, probabil ca se pricepe numai la realizat coc. Fiind in până de timp, nu am mai avut ce face si a ramas asa... la machiaj am dat peste o domnișoară, care nu stiu ce a avut, dar mi a trasat niste "dungi strâmbe" la ochi, (deși dânsa era machiată bine), iar machiajul per total nu a arătat deloc deosebit, ca atunci cand mergi la salon. Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa ma spăl și pe fata si pe par. Groaznic...
Florina Olaru
Florina Olaru4 ani în urmă
Buna seara,nu recomand asa ceva .Doamna de la manichiură are un comportament iesit din comun .Am făcut o programare pentru astăzi la ora 16:00 .A început să ridice tonul la mine sa aiba un comportament urat ,pentru simplul fapt ca am deranjato din statul pe telefon . Am hotarat sa plec pentru ca nu aveam cu cine sa ma inteleg .Urat ,Nu recomand !
Aida D
Aida D4 ani în urmă
Mai trebuie lucrat la partea de profesionalism.....amabilitate; ascultarea clientei....sa se uite de fraza: "Nu va preocupati...stim noi ce facem!"....si pleci plangand vazand cum ai fost tunsa...apoi ti se spune : " Nu va preocupati...va creste!"
Apoi la cosmetica.....parca au invatat numai un stil de a machia...gen "pitipoanca stridentă"..chiar daca cerinta ta este una diferita...decenta si de bun gust.
Am cerut sa fiu demachiata si machita din nou cu nuantele alese de de mine....ba chir am avut inspiratia de a-mi lua la mine trusa personala...pentru orice eventualitate....si chiar mi-a fost de ajutor.
Apoi...la capitolul barfa....uhhhhh....incercam sa fiu discreta in a evita raspunsurile la curiozitatile d-rei .
Nu voi mai fi interesata in a vizita din nou acest salon.

Multumesc!
Laura Tudor
Laura Tudor4 ani în urmă
Foarte bine ,Doamna Loredana a fost foarte drăguță si mi-a realizat o coafura foarte frumoasa
Ionut M
Ionut M5 ani în urmă
Buna seara, nici macar o stea nu merita, am avut astazi programare la ora 14:00 asa ca sa nu credeti ca o fi vreun cont fals, la pensat si vopsit gene/strance. Daca doriti sa aveti cele mai neplanificate si neplacute suprize puteti sa apelati cu incredere. Ajung si vorbesc ii explic ca as dori ceva pe maro sau saten ca si culoarea parului poate o idee mai inchis, zis si facut, cand deschid ochii, sprancele erau maro inchis si genele negru cu tenta albastra... ii spun ca au iesit inchise la care a zis ca o fi din cauza ca e pielea rosie, in fine nu sunt genul sa fac scandal sau spectacol, achitat si plecat, niciodata in viata nu o sa mai revin si nu o sa recomand aceasta locatie.
De evitat din fuga si sa nu picati in capcana la fel ca mine sa va luati dupa recenziile pozitive false. Editat dupa răspunsul proprietarei adaug si nesimțire la această locație, lipsa totala de respect .
Ionel Vieru
Ionel Vieru6 ani în urmă
Servire promtă, personal supercalificat, produse excelente. Recomand cu căldură. A... și punctualitate.
Anisoara Bobeica
Anisoara Bobeica2 ani în urmă
Servicii de calitate, promptitudine, siguranță .
Locații recomandate