/Timis/Coafor

Salon MODERN style

Piața Petru Maior nr.2, Timișoara 300295, România

Salon MODERN style
Coafor
4.7
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q765+6H Timișoara, România
+40 734 128 158
modernstyletm.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tommy Paulo
Tommy Paulo2 ani în urmă
Super ok
Claudia Savin
Claudia Savin3 ani în urmă
O echipa profesionista, felicitări salon Modern Style,RECOMAND!!!
Mira Stefan
Mira Stefan4 ani în urmă
In sfarsit am gasit salonul de infrumusetare unde pot avea incredere ca plec mai multumita de cum arata sprancenele mele decat inainte de a veni :) Am ales acest loc dupa un research bine facut pe Google, am vazut pozele postate de Ana si nu am ramas deloc dezamagita. Dimpotriva! Pe langa faptul ca e perfectionista si talentata, Ana e o persoana calma, sincera si prietenoasa.
Diana Botezatu
Diana Botezatu4 ani în urmă
45 de minute de reparare a unei tunsori foarte proaste de la alt salon. Nu credeam ca se mai poate scoate ceva din parul meu, mi-ati depasit toate asteptarile. O sa revin cu drag!
Andra Lexa
Andra Lexa4 ani în urmă
Servicii impecabile și o echipa foarte faina. Apreciez interesul de care dau dovada tot timpul ca să fiu cât mai mulțumită și sa ma simt cât mai bine. Servicii de calitate și personal profesionist #Lenu e de nota 10*****
Cecilia Nanora
Cecilia Nanora4 ani în urmă
Total nemultumita,am precizat "doar varfurille,2cm"si mi sa taiat din par extrem de mult fara sa fiu intrebata,pretul mult mai mare decat cel afisat fara a mi se aplica nimic suplimentar,doar tuns.Nu recomand.
Mystic Girl
Mystic Girl4 ani în urmă
Un tuns impecabil și local curat, dar nu se respecta lista de prețuri, am avut parul scurt și pe bon apare tuns par lung deci am plătit pt un tuns de par lung:( .
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Salonul este ok, curat dar frizerul actual este "jale"... I-am spus cum doresc sa fiu tuns, dar aceasta a gresit (a intrat cu masina mai mult) iar in final in loc sa fiu tuns cu foarfeca, cum am cerut, am fost tuns cu masina ..... Evitati frizerul in caz de evenimente speciale ...
Locații recomandate