/Timis/Coafor

Salon Selena

Proclamatia de la Timisoar, Bega Shopping Center, Etaj 1, Timișoara 300054, România

Salon Selena
Coafor
4.2
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+66 Timișoara, România
+40 256 293 440
salonselena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Popescu
Mihaela Popescu2 ani în urmă
Personalul este extrem de amabil si grija față de nevoile clientului reprezintă principala preocupare, iar Stela are maini de aur. ❤
Profesionalism clădit pe ani de experiență, muncă și dedicare !
Daniel AUM Dobo
Daniel AUM Dobo2 ani în urmă
Amatorism si lipsa de politete,o experienta dezagreabila.
Mihaela Lupu
Mihaela Lupu2 ani în urmă
Profesionalism și amabilitate!
Denisa Gall
Denisa Gall2 ani în urmă
De când am venit la fete prima dată nu mai vreau să merg la alt salon. Delia face magie cu părul, Mara face operă de artă cu machiajul, Daniela nu te lasă să pleci până nu ai unghiuțe perfecte, iar la Cornelia am avut parte de epilare impecabilă cu minim de durere. Recomand cu drag!
Claudia Procopciuc
Claudia Procopciuc2 ani în urmă
Recomand Salon ,Selena cu drag. Personal super tare, mulțumesc Vesna pentru par, cu siguranță o să mai revin cu cu placere.
Sandra C
Sandra C2 ani în urmă
M-am programat la acest salon pentru ca am fost pentru prima data pe la sfarsitul lunii mai si Anca ( Ana Maria Danila) m-a vopsit doar fara decolorat si a iesit galbenul cat de cat pe lungime si am fost multumita de rezultat desi ea tot insista ca trebuie sa decolorez partea galbena dintre radacina si lungime ca sa iasa ceva. Si bazat pe rezultatul de atunci din mai acest an de cand tot ea ma vopsise cu ceva inchis la radacina si deschis pe lungime ca sa iasa contrastul, acum in octombrie m-am programat tot la ea ca mi-am dorit un balayage exact ca in pozele lor de pe pagina de aici si acum am
urmat sfaturile Ancai de atunci din mai sa o las sa imi decoloreze parul ca sa iasa ca in poza. I-am aratat ca referinta poze luate de pe pagina lor cu propriile lucrari. Zis si facut. Ma decoloreaza si ma vopseste, imi face tot tacamul de balayage cu tapat, suvite si toate cele. Am stat aproape 8h in salon. Dupa ce ne-am intors pe scaun si vad cum arata parul ud, mult mai inchis decat am cerut dar am zis hai ca poate asa e nuanta, asa e el cand e ud si cand se usuca arata mai ok. Cand l-a uscat complet avea o nuanta ciudata si total diferita de ceea ce cerusem eu. Eu am cerut un balayage blond cu reflexii roz.Dar ce sa mai spun atunci nu? Eram si foarte obosita si lumina din salon de acolo nu era cea maj puternica. Apoi imi face niste poze pentru site-ul lor cu ceva ring light unde a iesit parul ceva de revista, chiar ziceai ca e ceea ce am cerut eu, asa blond pe lungime si se vedeau suvitele nuantate de la radacina si reflexiile de roz.
Probabil ca a mai adaugat si niste filtre/ efecte in poza sa arate asa ca in realitate era cu totul alta poveste. Am ajuns in seara aia acasa si m-am uitat in oglinda la cum arata parul la o lumina mai slaba si nu arata deloc ca in poze, mai rau inca se vedea galbenul acela pe care ea a zis ca mi l-a decolorat special ca altfel nu iesea si nu se vedeau deloc suvitele care ar fi trebuit sa se vada din varful capului pornind si sa aiba o continuare spre lungime. Si mai naspa a fost cand m-am trezit a doua zi si la lumina naturala nu numai ca nu arata ca un balayage, dar arata de zici ca nici nu m-am vopsit, exact ca inainte sa ma duc la salon. Am fost foarte dezamagita. Tot incercam sa ma consolez spunand ca asa e poate dupa vopsit, un pic mai inchis si apoi la spalat se mai deschide, dar nu s-a intamplat asta... A trebuit sa ma duc la un alt salon sa imi faca niste suvite ca dupa a doua spalare arata deplorabil parul, galbenul iesea si mai tare in evidenta, nu mai era nicio reflexie roz in el si pana si pe lungime se vedeau reflexii de galben. Nu stiu ce combinatii a facut Anca dar nu i-a iesit absolut deloc ceea ce a combinat cred ca nici pentru decolorat, dar nici pentru vopsit. Un fiasco total. Si mi-a mai si decolorat parul degeaba, de asta imi pare cel mai rau... Si am respectat rutina de spalat exact cum mi-a zis ea, cu produsele pe care mi le-a recomandat dar nu am vazut nicio imbunatatire sau deschidere la spalat cum a zis ea ca se va intampla. I-am trimis si ei pozele facute de mine la lumina naturala si singura scuza pe care a folosit-o a fost ca eu m-am dus cu 4 culori in par si ma astept sa iasa ca in pozele lor. Si ca sa intelegeti, daca aveam 4 culori in cap era tot din vina ei pentru ca ultima data tot ea m-a vopsit cu ceva mai inchis la radacina si mai deschis pe lungime sa iasa contrastul. Deci tot din vina ei si in loc sa spuna ca imi pare rau nah, nu am ales culorile bine, tot pe mine arunca vina ca m-am dus chipurile cu 4 culori in cap dar culorile apartinandu-i tot ei. In alta ordine de idei, daca tot sustine ca nu avea cum sa iasa ca in poza ca aveam 4 culori in cap, trebuia sa imi spuna din start ca nu va iesi ca in poza pe care i-am aratat-o ca referinta, nu sa faca si apoi nu iti iese asa cum te asteptai nici tu ca hairstylist si in loc sa iti ceri scuze, tu arunci vina tot pe client. Foarte frumos!
Diana Hrimiuc
Diana Hrimiuc2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență la tuns de până acum. În loc de 6 cm mi-au fost tăiați 12, iar tunsoarea e complet asimetrică si inegală! Nu recomand!
M B
M B2 ani în urmă
Singurul lucru care nu imi place este ca unele din fetele care lucreaza stau mai mult la vorba intre ele decat se ocupa de cliente. Imi place de fata blonda care tunde ,ceea ce ii spui,aia face.
Locații recomandate