/Sibiu/Coafor

PHR Clinique

Strada Luptei 31, Sibiu 550515, România

PHR Clinique
Coafor
4.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J5+77 Sibiu, România
+40 746 562 625
phrclinique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 12–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Runceanu
Larisa Runceanu2 ani în urmă
Am apelat la Phr Clinique din dorința de a scăpa de firele de păr de pe față, însă am descoperit că acest salon oferă de asemenea tratamente faciale cosmetice și medicale personalizate fiecărui tip de ten și în funcție de problemele cu care pielea noastră, se confruntă de-a lungul timpului.

Au trecut mai bine de 8 luni de când frecventez salonul, iar rezultatele sunt vizibile și de durată.

Am scăpat de parul nedorit de pe corp, iar tenul meu arată exact așa cum mi-am dorit dintotdeauna: fără pete, coșuri, puncte negre și riduri vizibile. Tenul este hidratat și strălucitor!

Recomand cu încredere Phr Clinique, pentru că sunt clientă fidelă și pentru că îmi place seriozitatea și implicarea de care dă dovadă expertul meu în frumusețe, Alexandra Cabulea.
Anamaria HUZU
Anamaria HUZU4 ani în urmă
PHR Clinique=100% adio pilozitatii excesive=vis din copilărie împlinit si incredere redobândita
Încep această recenzie prin a afirma că m-am luptam timp de peste 20 de ani cu o pilozitate excesiva si evident nedorita pentru care nici macar ceara aplicata la doua săptămâni, ani la rand, nu mai era o solutie. După o documentare amănunțita despre tipuri de tratamente de epilare definitiva si aparate, precum si discutii cu medicii (endocrinolog si radiolog), am pasit cu speranta in cabinetul Alexandrei. La prima întâlnire am ramas de-a dreptul uluita de bagajul impresionant de cunostinte medicale si tehnice (legat de specificatiile tehnice si modalitatea de functionare a aparatului) detinut de Alexandra si de faptul ca mai intai am analizat impreuna rezultatul analizelor endocrinologice si abia apoi am inceput aventura împreună. Respectand cu strictete sfaturile Alexandrei, la pachet cu seriozitatea acesteia si un aparat care realmente isi face treaba si da rezultate, dupa doar 3 ședințe (in cazul meu, desi Alexandra initial mi-a spus ca vor fi necesare 4-5 ședințe din cauza desimii firelor) am scăpat de pilozitatea nedorita de la nivelul membrelor inferioare. Celelalte zone cu pilozitate au raspuns tratamentului, asa cum este normal, diferit, dar rezultatul final a fost acelasi - piele ca de bebelus.
Practic, eu sunt unul dintre cele mai bune exemple legat de cat de eficienta este epilarea definitiva realizata in cabinetul si cu aparatul ales de Alexandra. Recomand cu încredere, deoarece desi fiecare organism e unic si raspunde diferit oricarui tratament fie el medical, sau cosmetic, totusi Alexandra a stiut cu rabdare si pasiune cum sa faca ca tratamentul sa dea rezultate si in cazul meu! Mulțumesc din suflet Alexandrei pt. tot ceea ce a facut pentru mine ca femeie si om!
Cosmina Nicoleta Sandu
Cosmina Nicoleta Sandu4 ani în urmă
PHR Clinique = PROFESIONALISM
... de la telefonul dat pentru a face programarea, pâna la prima vizită, profesionalismul este cuvântul perfect pentru a descrie PHR Clinique.
Sunt absolut încântată de rezultatele pe care le am în urma ședințelor de epilare definitivă. Din experiența avută aici, nu pot decât să recomand acest lucru (epilatul definitiv) și acest salon, tuturor femeilor ce doresc să scape de părul nedorit.
Multumesc !
Ioana Nasalean
Ioana Nasalean4 ani în urmă
Adolescenta toata mi-am ascuns picioarele "frumoase" cu fuste lungi si pantaloni, imdiferent de anotimp!!!
Alexandra, iti multumesc!
Datorita tie sunt deja 4 ani de cand pantalonii si fustele lungi sunt exceptii!
Acum sunt mandra de picioarele mele frumoase cu adevarat si nu mai contenesc sa le arat!
P.S. Azi sunt aici la prima intretinere, dupa 2 ani - si asta doar de dragul revederii pentru ca fire de par mai sunt cam 5%!
Adela Militaru
Adela Militaru6 ani în urmă
Epilarea definitiva IPL la PHR Clinique mi-a imbunatatit enorm calitatea vietii. Gata cu rasul, epilarea cu ceara si iritatiile permanente. Daca as fi cunoscut acest lucru mai devreme mi-as fi scutit multi bani, timp si durere. Alexandra mi-a explicat intr-un mod foarte clar de cate sedinte am nevoie, care sunt zonele mai persistente, etc. Recomand cu incredere si sunt foarte multumita!
Alexa K
Alexa K6 ani în urmă
Epilare definitiva, hmmmm? Suna atat de tentant, dar cum e asta, unde sa merg, ce aparat sa aleg, cat este de sigura, etc.? Si uite asa am inceput sa caut pe internet, sa intreb medicul dermatolog, ginecologul, cosmeticiana, cunostintele unde anume sa merg si cine e cel mai in masura sa mi dea informatii corecte despre epilarea definitiva. Avand cele mai multe recomandari am ajuns la PHR Clinique si nu regret nicio secunda alegerea facuta. Consider ca e cea mai buna investitie a mea :)
Multumesc PHR
Adriana Viliginschi
Adriana Viliginschi6 ani în urmă
Epilarea definitiva m- a scăpat de foarte multe complexe legate de pilozitate . Acolo am găsit cele mai bune sfaturi și soluții , mi s- a explicat pe întelesul meu și in detaliu , ce înseamnă epilarea definitiva . Recomand cu încredere PHR Clinique salon pentru epilare definitiva și nu doar atât , pentru ca profesionalismul cu care se lucrează m- a făcut sa aleg și alte proceduri .
Ralu Manta
Ralu Manta2 ani în urmă
Dorința mea de a scăpa definitiv de firele de par inestetice de pe corp a început acum câțiva ani.
Am ales prima dată epilarea la laser. Full Body. Rezultatul? 10% din firele de par au căzut sau s-au subțiat. Restul au fost la fel de multe și la fel de groase.
Am luat decizia de a încerca și epilarea cu IPL la un renumit salon, care garanta rezultate vizibile după prima ședință. O experiență dezamăgitoare și aceasta din păcate. Rezultate 0!
După o perioadă am cunoscut-o pe Alexandra.
Ce m-a atras? Sinceritate! Modul în care Alexandra mi-a explicat procedura, modul în care mi-a vorbit despre rezultate.
Ce mi-a plăcut cel mai mult? Faptul că rezultatele s-au văzut după prima ședință. După 3 ședințe au căzut 98% dintre firele de păr. În plus, pielea și-a schimbat mult aspectul. Este mai uniformă, mai fină, mai radiantă.

Recomand 100% PHR Clinique oricărei femei care dorește să scape în același procent de firele de păr!
Locații recomandate