/Prahova/Coafor

Barber Shop Frizerie Express Campina

Strada Mihai Eminescu 10, Câmpina 105600, România

Barber Shop Frizerie Express Campina
Coafor
4.2
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PGM+7P Câmpina, România
+40 729 627 133
barbershop-frizerie-express-campina.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Lazar
Iulian Lazar2 ani în urmă
Clienții sunt aleși preferențial.
MIBO SAN
MIBO SAN4 ani în urmă
Frizerie buna si ieftina. Loc curat si relativ elwgant. Insa nu are servicii pentru care pot sa ii dau 5 stele. Exemplu de servicii pentru care am dat 5 stele altor locuri: Spalare pe cap ianinte si dupa, spatiu de asteptare cu cafea complementara si bauturi racoritoare, alte servicii precum masaj, etc.
Lucas Mark
Lucas Mark4 ani în urmă
Fugiți de aceasta frizerie , sunt câțiva cocalari de frizeri de pe la tara veniți la Campina, manele la greu, înjurături, nu știu nici să vorbească cu clientul!!! Am stat pe banca 45 de minute, nimeni nu te întreabă ce vrei, vin fel de fel de cunoștințe de-ale cocalarilor și sunt băgate in fata!!! N-am mai rezistat și i-am atras atenția unuia dintre așa zisii frizeri, răspunsul lui a fost că vezi doamne ăștia vin cu programare, pai bine dar macar spune-i omului să nu mai aștepte că prostul degeaba. Evitați aceasta frizerie, nu știu patronul ce părere are, dar vorba aia daca vin banii nu contează că ne batem joc clienți. Nu merita nici măcar o stea....
Mihnea Costin
Mihnea Costin4 ani în urmă
O frizerie extrem de buna, probabil printre cele mai bune din oras, recomand cu incredere, personal foarte experimentat, inca de la intrare am fost primit cum trebuie, mentionez ca este o atmosfera super si ca frizerii au un bun simt al umorului.
Alexandra Onea
Alexandra Onea4 ani în urmă
Recomand.😍😍 Este un personal de nota 10. Mai ales Oana,un om extraordinar 😍😍
Roxana Mănescu
Roxana Mănescu4 ani în urmă
Servicii impecabile
Daniel Bradean
Daniel Bradean5 ani în urmă
Este situata în centru,deci poziție foarte buna,nu este aglomerat și este curat.Personalul este amabil.Pleci mulțumit și tuns cum ti-ai dorit. Recomand
Cosmin Covrig
Cosmin Covrig2 ani în urmă
M-au anunțat că nu ma pot tunde abia cand am ajuns, netinand cont de un minim de respect. Nu recomand din moment ce nu pot respecta programarile si nu pot comunica eficient cu clientii.
Locații recomandate