/Prahova/Coafor

Fabrica de Frumusete

Strada Mihail Kogălniceanu 10, Câmpina 105600, România

Fabrica de Frumusete
Coafor
4.5
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PFP+CX Câmpina, România
+40 344 107 068
salonfabricadefrumusete.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 7–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Catona
Elena Catona2 ani în urmă
Superb ,Foarte ,foarte,multumita ,DE servicile fetelor !SUCCES IN CONTINOARE!
Sorin Petrescu
Sorin Petrescu2 ani în urmă
Servicii de înaltă calitate, cu personal amabil și bine pregătit. Curățenie, aspect plăcut.
Ioana Facalet
Ioana Facalet2 ani în urmă
Nu recomand , mai alea la extensii gene dupa numai cateva zile au inceput sa imi cada,la o saptamana jumate dupa ce mi le a pus deja mai am decat jumate din gene😡
Miruna Preda
Miruna Preda2 ani în urmă
Nu recomand celor care nu sunt superficiali si stiu sa isi aprecieze si planifice timpul. Cazul meu: programare la fix, am ajuns respectuos la fara 10, la si 40 tot nu eram preluata. Am asteptat 40 de minute pe programarea mea, am pierdut din timpul meu. Timpul clientilor e pretios, nok sa va bateti joc de el. Am plecat la si 45, fara a imi fi oferita pe parcurs vreo explicatie ori cineva sa-si fi cerut scuze pentru situatie.
Andreea np
Andreea np3 ani în urmă
Si-a pensat cineva sprancenele si ma poate ajuta cu un feedback si cu o indrumare spre cosmeticiana potrivita?
Wendy psch
Wendy psch4 ani în urmă
Desi imi fac programari frecvente la prietene care au experienta in manichiura, am fost nevoita sa imi fac doua programari aici. Prima a decurs minunat, desi nu sunt adepta socializarii in cadrul prestarii de servicii, am fost impresionata de atitudinea calda a primei domnisoare. Unghiile au iesit exceptional.
A doua programare a decurs execrabil, in sensul in care lipsa de interes a "nail artistului" a inundat programarea. Unghiile au iesit neuniforme, forma specificata de mine nu avea nicio legatura cu ce a iesit de fapt, au fost prea groase, neuniforme, pe unele parti inca se vede cum se scurgea gelul, la modul ca au ramas niste proeminente. Mi-am adus aminte sa scriu acest review pentru ca acum, la nici o saptamana dupa ce le-am pus, le-am luat eu la pila ca sa reglez formele acelea. Conceptul salonului mi se pare in mare minunat, insa angajatii de tipul asta, care ai review-uri bune de la cunoscute doar, strica resoectivul cadru. Intamplarea asta m-a determinat sa renunt la gandul de a-mi mai face vreo programare aici, indiferent pt ce.
Diana Mihaela
Diana Mihaela2 ani în urmă
Profesionalism 0. De la fetele de la Recepție, pana la cele de la manichiura. Am fost la manichiura la doua fete diferite. De sterilizarea ustensilelor nici nu se pune problema. Una dintre fete a scos o ustensila din geanta proprie, fără s o dezinfecteze sau sa o șteargă. Nu ca as avea prea multe pretenții la acest pret, dar ma așteptăm ca igiena sa fie una corespunzătoare. In plus, una dintre fete a considerat ca mesajele primite pe telefon sunt mai important decât clienta din fata ei.
Raluca Lupu
Raluca Lupu2 ani în urmă
Nu sunt prea mulțumită. După ce am plătit 60 Lei pentru unghi cu gel, după 3 zile s-au rupt 3 unghi. Pentru a le reface am plătit 30 Lei extra. Pentru 3 unghii. La make - up am fost foarte dezamăgita pentru ca a folosit un font de ten mult mai închis pe față. Foarte urât. Nu aș mai recomanda. Poate pentru celalalte servicii.
Locații recomandate