/Neamt/Coafor

Anna Karenina Beauty Center

Bulevardul Traian Bloc N 36 Parter, Piatra Neamț 610131, România

Anna Karenina Beauty Center
Coafor
4.4
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9FG+MW Piatra Neamț, România
+40 755 394 203
yellow.place
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 5–20
Duminică: 5–20
Scrie o recenzie
Madalina Aciobanitei
Madalina Aciobanitei2 ani în urmă
Doar publicitate . Nu recomand la Make-up
Andreea stan
Andreea stan2 ani în urmă
180 de lei pe un machiaj drăguț, dar care nu merita aceasta suma. Fata care m a machiat zici ca nu o plăteam... Asa pufnea a! Înțeleg ca sezonul e plin, dar dacă nu faci fata nu pui oamenii care apelează la serviciile tale în situația sa își ceara scuze aproape ca și au făcut programare și ca au și respectat o! Am văzut fete machiate la alte saloane care efectiv îți lasă impresia de waw... Aici doar renumele a rămas de capul lor ca în rest nu au mai evoluat cu nimic
Ioana Alexandra
Ioana Alexandra4 ani în urmă
Un coafat păr lung e 60 de lei și durează doar 15 minute, dar se pare că tot atâta te ține. Am avut doar niște bucle prinse în câteva agrafe, care abia au ținut până când am ajuns acasă, darămite până diseară la petrecere. Nu mă așteptam să dau bani degeaba. Sau poate că se plătește și experiența de a te reface tu acasă. Nu recomand coaforul.
Catalina Ciortescu
Catalina Ciortescu6 ani în urmă
Am avut o experienta foarte proasta la acest salon. Aproape ca mi-a stricat toata buna dispozitie din ziua nuntii. In primul rand nu isi respecta programarile, am intarziat o ora la biserica, iar mama a ramas nemachiata. Toate acestea in conditiile in care am ajuns la salon la ora 9 (ora la care aveam facuta programarea) si am intrat la machiaj la ora 12:30. Deoarece au fost facute pe fuga, calitatea serviciilor a lasat mult de dorit. In al doi-lea rand, patroana a dovedit multe lucruri cu exceptia bunului simt. Nu as mai folosi nici gratis serviciile acestui salon.
Baboi Maria
Baboi Maria6 ani în urmă
The best !
Cele mai talentate fete !
Fac cele mai frumoase unghiute și cele mai reușite sprâncene ! Țin sa i mulțumesc Cristinei îndeosebi pentru mâinile mele îngrijite ! 😍😘Recomand cu toată încrederea!
Paula Cristina Geangalău
Paula Cristina Geangalău6 ani în urmă
Sunt foarte încântată de serviciile oferite de acest salon. Promtitudine, pricepere și determinare sunt cuvintele care-l descriu.
Lavinia&Erin
Lavinia&Erin6 ani în urmă
O atmosfera calda si prieteneasca, Roxana de la coafor m-a inteles imediat cand i-am explicat ce culoare la par imi doream iar Cristina imi face unghiutele minunate!!!
Recomand cu caldura!!
Craciun Bogdan
Craciun Bogdan2 ani în urmă
Bravo fetelor din acest salon. Au fost foarte dragute si disponibile pentru a ne acepta intr-o sambata in care nuntile se inlantuie in tot orasul iar un loc la un coafor fara rezervare este mina de aur. Foarte profesionale si rapide ne-au pregatit in doar 15 minute. Rezultatul a fost uimitor. Bravo
Locații recomandate