/Ilfov/Coafor

Salon Adrian Sîrbu Artist Style

Șoseaua Berceni 5, Popești-Leordeni 077160, România

Salon Adrian Sîrbu Artist Style
Coafor
4.4
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
949V+4R Popești-Leordeni, România
+40 733 422 803
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Maria Scobici
Maria Scobici2 ani în urmă
Recomand
I like Travel
I like Travel4 ani în urmă
Am sunat acum cateva zile pentru o programare la tuns.La telefon mi-au spus ca si-au schimbat locatia, mi-au dat indicatiile dar pentru ca cunoasteam zina nu am cerut adresa exacta, mi-au spus ca daca nu gasesc sa sun la numarul de tel la care am sunat pentru programare. Astazi am ajuns la
Presupusa locatie(langa Bet de la Dimitrie Leonida,blocurile gri) dar nu am gasit intrarea.Am sunat (incercat) 15 min incontinuu la numarul de telefon la carr am facut programarea dar surpriza, telefonul inchis ( am insistat crezand ca se deschide salonul la ora la care eram programata si probabil atunci vor deschide si telefonul). Dupa o jumatate de ora am incercat sa apelez pentru a le multumi ca m-au pus pe drum aiurea si ca au pierdut un client.Telefonul inca inchis!Recomand cu toata dragoastea!!!
Ionica badoi
Ionica badoi4 ani în urmă
Am auzit că omul tinde rade și frezează, când am fost să vorbim de o coafura de mireasa, lucrurile au stat în felul următor: am așteptat pe canapea in timp ce el a ieșit s fumeze o țigară liniștit (lipsa de respect față de client), când am cerut un model, o idee despre ce urma să îmi facă, mi-a spus că vedem la fata locului și că nu lucrează după modele din catalog, (adică nici macara să te consulți cu un model de acolo prin care să arăți ce tip te avantajaza, sau îți doreșt, după care să argumentezi din punct de vedere profesional dacă te avantajază sau nu că persoana), nasol, apoi singura fata de make-up era fiica lui..., era în domeniu de 1 an... și atunci am zis că nu poți risca in ziua nuntii sa nu îți placă coafura (lasă că vedem atunci și dacă nu îți place facem alta), pe bune?!?! Pai ai timp și rezistența necesara la stres in ziua aceea sa refaci o coafura??? Apoi sa nu știi pe mana cui te dai la make-up, o fetiță fara experiență în in machiaj de nuntă... Repet, nu poți risca in ziua nuntii! Iar ultimul lucru, omul este rigid, adică nu se pliază după client, nu se consulta, el "știe" ce face si asta este tot... Ok, dacă tu "știi"...!!!
Cristina Damian
Cristina Damian4 ani în urmă
Servicii deosebite din toate punctele de vedere! Sunt foarte multumita! Eleganta , respect pentru client, programări rapide,...Felicitări! Nita 10!
Rosse-Maria Stef
Rosse-Maria Stef4 ani în urmă
Sunt foarte dragute fetele mai ales cele ale lui Adrian,dar si angajatele si te simti relaxat
Tatiana Voicu
Tatiana Voicu4 ani în urmă
Am intrat am pus o intrebare de preturi ...raspuns in ,,doi peri" probabil era prea de dimineata...
Dana Stan
Dana Stan5 ani în urmă
Super profesioniști, personal cu experiență și empatie fata de client si nevoile acestuia, atmosfera plăcută, produse de calitate si preturi decente. O experiență pe care o recomand!
Adriana Popovici
Adriana Popovici5 ani în urmă
Super salon . Eleganța și Stil . Atmosfera foarte placuta
Locații recomandate