/Iasi/Coafor

Valentino Hair Studio

Strada Armeană Nr2, Iași 700083, România

Valentino Hair Studio
Coafor
3.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7Q+F8 Iași, România
+40 232 705 987
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Necula
Mihaela Necula2 ani în urmă
Super rezultat. Multumesc!
Anca Isai
Anca Isai2 ani în urmă
Am fost sa ma tund la acest salon si domnul care detine salonul m-a tuns in mare graba, cred ca in 5 minute m-a si terminat, iar rezultatul final a fost o tunsoare ca din topor, parul meu nu se aranjeaza deloc in momentul de fata si il tin foarte des prins... astept sa creasca. Nu recomand
Mihaela Taraboi
Mihaela Taraboi2 ani în urmă
Profesionalism si imaginatie. Recomand!
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Nu pot selecta toate problemele dar va pot povesti.
1. Din start a intarziat mai bine de 15 minute.
2. A lasat o incepatoare ( fara acordul meu ) sa ma vopseasca, asta in conditiile in care ma asteptam sa ajung la o echipa de profesionisti.
3. Incepatoarea ( italianca bineinteles ) a cam uitat vopseaua in par si reultatul a fost unul mult diferit fata de ce am rugat. Am uitat sa mentionez si faptul ca in momentul cand am cerut o parere a fost foarte ingamfata si necooperanta.
4. Umilinta ce a urmata. A inceput Valentino, proprietarul practic , sa tipe la mine si sa ma intrebe daca am eu bani de salonul lui. Eu zic ca am din moment ce eram acolo ..
5. Am cerut par uniform si rezultatul nu are nici o treaba cu uniformul.
6. Incepatoarea nu voia sa ma coafeze ondulat la urma toata, moment in care intervine Valentino si imi spune ca am parul prea scurt, asta in conditiile in care parul meu este pana la aproape pana la umar si este natural ondulat. Imi mai zice ca el nu vede ca e ondulat , cum ?!
7. Fugiti de salonul asta cat puteti.. atitudine extrem de proasta, se uita la tine de parca esti ultimul om , intarzie cu nerusinare desi ai programare, dar cine tine cont de programari ?!
8. Alti straini se chinuie sa vorbeasca in romana si sunt din Africa, Asia, locuri unde limbile nu ai nici o legatura cu limba latina, dar el nu. Vine si vorbeste in italiana ca la usa cortului cu colegii, te simti prost. Daca m-as duce eu in Italia altii ca el ar avea pretentia de la mine ( sclavul roman ) as vorbesc limba lui, salon in Romania, vorbesti Romana .
Temona Cogalniceanu
Temona Cogalniceanu5 ani în urmă
Buna ziua, daca aveti programare sau aveti in gand sa "vizitati" salonul "Valentino hair studio l'ialiano"(de langa Independentei)mare grija pt ca nea caisă Italiano isi ia mai multe cliente decat poate duce...
Iar cu pretul,ramane un mister,mia spus un pret cand am ajuns la salon,iar cand am vrut sa fac poza la lista de preturi am fost poftita afara pur si simplu...(sper ca v.ati prins de ce...🤔😉 )
Claudia Dumitriu
Claudia Dumitriu6 ani în urmă
Un hairstylist foarte bun, care inspira incredere. Foarte multumita de alegerea facuta!
Maria Herciu
Maria Herciu2 ani în urmă
Am fost o clienta veche. La inceput eram multumita 80%-90%, acum am ajuns sa regret cei 400 lei care i-am dat, practic nu-mi dau seama ce mi-a facut mai mult decat mi-a aplicat un blond spalacit. Tratament nu cred ca mi-a aplicat pentru ca am urmarit fiecare etapa. 45 de minute am stat cu decolornatul pe cap, 10 minute (sa zicem ), m-a spalat si aprox 10 min am stat cu culoarea iar 5 minute intinsul parului (parul pana la umeri si mai rar). Cred ca folosește si produse profesionale si mai putin profesionale. In functie de cliente le aplica, insa pretul e acelasi in ambele cazuri... Dezamăgită!
Iosub Brindusa
Iosub Brindusa2 ani în urmă
Locații recomandate