/Iasi/Coafor

Senso Style

nr 11, Bulevardul Independenței 13, Iași, România

Senso Style
Coafor
4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8P+QC Iași, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tamara Czdgb
Tamara Czdgb4 ani în urmă
Manichiurista este f ok, insa serviciile oferite nu sunt nemaipomenite. De pictat nu picteaza, nu ofera decat modele clasice, slaba varietate de oje. A lucrat grosier, stratul de gel e gros, nefinisat cum trebuie, unghiile sunt neuniforme ca forma si ca marime
Diana
Diana4 ani în urmă
Am ramas placut impresionata. Elena de la manichiura/pedichiura e foarte draguta si restul fetelor foarte comunicative. Pret foarte bun de asemenea, te poti relaxa serving o cafea si facand small talk uri cu fetele. Super! Good job!
Marta scurtu
Marta scurtu5 ani în urmă
Am avut anul trecut o programare la acest salon pt coafat si make up... de oricei nu sunt pretentioasa...merg dupa principiul "less is more". Am dat doua stele pentru ca preturile mi se par f ok (depinde de asteptarile fiecaruia in ceea ce priveste serviciile). coafatul a fost ok- nu am vrut decat bucle legere dar in ce priveste make-upul jale... am ajuns mai devreme decat am fost programata si tipa a zis ceva de genul ca tre' sa astept ca aveam programarea pe mai tarziu cu toate ca nu avea clienti...ca avea de fumat... ma rog asta nu ma deranjat cu toate ca orice om normal din servicii ar trebui sa fie mai atent la cum isi trateaza clientii...pana la urma s a hotarat sa se apuce de treaba... s a apucat, a inceput sa-mi povesteasca viata ei, de studiile ei de engleza, a mai mers la fumat si de fiecare data cand venea de la fumat se apuca de lucru... nici macar prin gand sa-i treaca de spalatul pe maini ca asa e igienic si frumos cand vii de la fumat. mi a fost jena sincer sa ii zic ca frumos ar fi sa se spele pe maini! Make upul a durat vreo doua ore cu tot cu pauzele de fumat dar ce a fost mai grav e ca atunci cand a venit sotul meu sa vada de ce imi ia asa mult pt un machiaj NATURAL sa nu ma mai recunoasca! ar fi trebuit sa ma gandesc ca asta va fi rezultatul cand am vazut cum ii sta ei machiajul cu tona. puteai sa te apuci de facut gogosi la cata faina avea pe fata! si mai imi si zice la final...astazi am machiat o doamna de la tara si a ramas statuie cand s a vazut in oglinda...deci placut surprinsa! ei bine...eu m am privit cu groaza in oglinda caci de la machiajul NATURAL pe care l am vrut si cu care imi sta cel mai bine am ajuns la un machiaj de vampa! in orice caz nu voi mai apela la serviciile domnisoarei in cauza si nici nu o pot recomanda! I-as recomanda ei in schimb sa puna si in practica invataturile de la cursul de igiena si sa se mai documenteze intru ale machiatului...se va fi cautand machiajul puternic in ziua de azi dar unora chiar nu le sta bine si ar face bine sa faca ce doreste clientul! cred ca numai o persoana nu atat de inzestrata fizic s ar bucura cand nu s ar recunoaste in oglinda! Tipa de la coafat a fost amabila... nu s a laudat cu calitatile ei artistice inutil si a incercat de la inceput sa fie de folos! pt ea si pt preturi am considerat ca salonul merita 2 stele! cele trei stele a trebuit sa le tai pt make upul nereusit si conditii de igiena nerespectate!
Un sfat conducerii salonului: angajati personal competent si respectati conditiile de igiena! Mai dati cu un var cat stati la barfa si tigara daca vreti clienti multumiti!
Grecu Florina Alexandra
Grecu Florina Alexandra5 ani în urmă
Am mers la acest salon pe baza unei recomandari pentru tuns. Nu sunt pretențioasă la tuns deloc. Vroiam o tunsoare simpla care sa imi dea volum la par. Doamna care m-a tuns nu numai ca nu a ascultat deloc ce i-am spus ,nici nu s-a uitat la poza aratata ca model.Am rugat-o pe doamna sa nu ma usuce cu peria ,sa nu îi coafeze,a facut ce a considerat ea.
NU recomand acest salon,mai ales pe Janet.
Ioana Bianca
Ioana Bianca5 ani în urmă
Imi fac manichiura (gel) si pedichiura (semipermanenta) de cateva luni la dna Elena si sunt foarte multumita. Lucreaza cu profesionalism, atentie si este si rapida (in 30-45 minute este gata o intretinere pentru gel). Nota 10 de la mine!
Diana Elena03
Diana Elena035 ani în urmă
Un salon în care m-am simțit foarte bine de fiecare dată când am mers acolo , doamnele care lucrează la acest salon sunt foarte amabile , iar prețurile mai mult decât ok .
Elena
Elena5 ani în urmă
Recomand doar manichiura , la cosmetica schimba personalul des și de puține ori am avut parte de servicii de calitate
Raicu Corina
Raicu Corina2 ani în urmă
A fost JAF PE FAȚĂ !!! Poate pentru că intrasem prima dată acolo și nu eram recomandată de nimeni !? Serviciul solicitat a fost un tuns ( 3-4 cm ) la un păr ce era la nivelul umărului, un vopsit ( o culoare care nu a fost cea dorită ! ) și uscat simplu la perie.
Total 330 LEI !!! 😲😖😡ACEST PREȚ se cere dacă ești mireasă și e un pachet care cuprinde : vopsit păr lung, coafură complexă ( coc, bucle, flori sau perle prinse în păr, voalul, etc ), plus machiaj ( ochi, buze, pomeți, etc ).
Am rămas SIDERATĂ , în sensul NEGATIV al cuvântului ! Iar LISTA DE PREȚURI era undeva ascunsă sub biroul înalt de la intrare, nu aveai acces la ea ca să îți faci o părere. Dar și așa, NU ceri 330 LEI pentru ceva ce ar fi fost maxim 150 lei. Acum 4 luni, la coaforul din orașul meu , am dat 140 lei ( pentru aceleași serviciu : tuns, vopsit, uscat la perie, la care s-a adăugat combinezon + mască, obligatoriu noi , oferite ). Despre CE VORBIM ??!! RUȘINE !!! NU RECOMAND !!!
Locații recomandate