/Iasi/Coafor

Head Hunters Iasi

Strada Vasile Lupu 101, Iași 707252, România

Head Hunters Iasi
Coafor
4.9
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J3F+8P Iași, România
+40 749 937 138
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula Mustiuc
Paula Mustiuc2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumite. Este o echipa super, frumoasa si unită. Doar cuvinte de laudă. Recomand cu drag 🤗. Mult succes!!!
Anaaa Raluca
Anaaa Raluca2 ani în urmă
Super atmofera, serviciile de calitate
Marinela Ursachi
Marinela Ursachi2 ani în urmă
Recomand!
Diana-Roxana Izdrui
Diana-Roxana Izdrui2 ani în urmă
Super vibe, oameni frumosi, servicii de calitate. Cateva ore petrecute la Head Hunters echivaleaza cu o zi de relaxare. Ana si Octavian sunt profesionisti, dar si oameni deosebiti care te fac sa te simti rasfatat la ei. Deja de 2 ani merg la ei si sunt extrem de multumita. Recomand cu drag! ❤️❤️
Andra's FoodLab
Andra's FoodLab5 ani în urmă
Recomand cu drag. Serviciile sunt de calitate iar Octavian este un hairstylist desăvârșit care oferă cele mai bune sfaturi. Astept cu nerăbdare următoarea mea vizita la salon!!
Catalin Rusu
Catalin Rusu6 ani în urmă
Super tare! Loc amenajat cu gust. Frizerul aka Seful e cu buna dispozitie. Cat stai si astepti, iti bei cafeaua si asculti niste muzica. Relaxare si pe scaun la frezat. Poti avea discutii despre incalzirea globala, stock market-ul de pe Wall Street sau Elon Musk. Recomand cu placere!
Simona Elena Starluciuc
Simona Elena Starluciuc2 ani în urmă
Am facut o programare pentru un tuns ,la Doamna Ana ,ea a fost foarte draguta ca si om dar cred ca nu am reusit sa avem o cominicare corecta in privinta tunsori .La momentul programari aveam parul mediu am rugat-o sa mi-l tunda doar putin,finalul un fel de bob dar nu prea ,e ceva ce nu sta nici cum, e pana la nivelul barbiei ....
Luisa Nistor
Luisa Nistor2 ani în urmă
Un salon extraordinar de primitor, cu o atmosferă plăcută, relaxantă, prietenoasă!
Octavian este un hairdresser pe care-l întâlnești o dată-n viață: nu se grăbește, este atent, dedicat, înțelege și respectă dorințele clientului.
Comportament ireproșabil, profesionist, nu a vorbit la telefon în timpul programării, atenția este îndreptată exclusiv asupra clientului!
Asta da experiență pozitivă la salon!
Conversație, râsete, cafea excelentă și un rezultat final care mă face să vânez toate oglinzile! Recomand cu încredere și cu drag!
Locații recomandate