/Iasi/Coafor

Iluminatti

Strada Sfântul Lazăr Nr.5, Iași 700044, România

Iluminatti
Coafor
5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5R+JP Iași, România
+40 731 553 425
iluminatti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitra Lorena Zaharia
Dumitra Lorena Zaharia2 ani în urmă
RECOMAND!! Mirela este o profesionista desavarsita in ceea ce privesc unghiutele. Clar voi reveni. Multumesc pt unghiutele perfecte.
Radu robert
Radu robert2 ani în urmă
O oaza de relaxare cu oameni primitori și atenți la clienți.
Ralu Tudor
Ralu Tudor2 ani în urmă
Am fost pt spalat si aranjat. Buclele au fost laudate de toata lumea. Si am fost oprita de 2 ori pe strada sa fiu intrebata de ele.
Teodora-Maria Ivan
Teodora-Maria Ivan4 ani în urmă
Dacă sunteți în căutare de un salon care să vă satisfacă toate exigențele și în același timp să vă ofere seriozitate, promptitudine, oameni cu experiență profesională, servicii de înaltă calitate și aparatură de ultimă generație, acesta este locul cel mai potrivit! Părul meu îi este profund recunoscător lui Bogdan Catargiu, un hairstylist în adevăratul sens al cuvântului, care știe să ia în serios atât propria meserie, cât și dorințele clientului. Recomand cu toată încrederea!
Ed Cogisan
Ed Cogisan2 ani în urmă
Servicii se calitate, personalul este și lucrează profi. La Bogdan ma tund de peste 6 ani, iar la colegii săi nu am văzut tunsori care sa nu îmi placa. In salon este o atmosfera foarte placuta, oamenii sunt sociabili, iar cât timp aștepți poți servi o cafea buna
Nicușor Andrei
Nicușor Andrei2 ani în urmă
Hei! Sunt foarte mulțumit de felul în care nevoile mele sunt satisfăcute până în cel mai mic detaliu. Revin la Bogdan cu drag de multă vreme deoarece face o muncă extraordinară. Pe lângă asta, ai cu cine socializa, este deschis la orice subiect și are o personalitate primitoare și deschisă. Recomand cu drag serviciile lui.
RoadKill Himself
RoadKill Himself2 ani în urmă
Super tare. Recomand cu mare drag acest salon! Toate serviciile sunt top, la fel si personalul! Cafea foarte buna!
Vieru Stefan
Vieru Stefan2 ani în urmă
Personal foarte bine instruit, amabil și atent la detalii. Mereu îți oferă ideea și soluția de care ai nevoie. Recomand cu încredere. 🤝🤝“They never disappointed me” 💪🙏
Locații recomandate