/Iasi/Coafor

Acutica

Str. Anastasie Panu, Pasaj Hala Centrală, Iași 700259, România

Acutica
Coafor
4.8
326 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6R+5H Iași, România
+40 741 742 743
acutica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Felicia vasilechioaie
Felicia vasilechioaie2 ani în urmă
Am plecat cu gândul, ca vreau doar câteva șuvițe sii...am plecat din salon cu mai multe suvite😉cu câteva tonuri mai deschise decât culoarea care o am eu, firul de par pare sănătos la atingere și toate acestea produselor profesionale și bineînțeles datorită puterii de convingere a domnisoareiALE😁🤗😇Mulțumesc Ale!P.s.firul de par fiind f.subtire și deteriorat a trebuit sa cedez consilierii😅O experiență plăcută.
Sirbu Stefania
Sirbu Stefania2 ani în urmă
Oribil!!! I-am explicat coafezei sa numi faca breton normal ci să-mi faca breton in scări de la obraz in jos.I-am arătat si poza.Cand începe sa taie mia făcut breton normal de la ochi pana la partea superioare a urechii.Nu recomand e a 3 a oară când vin si de fiecare data am avut probleme.Parul nu mi la filat cum trebuie si mi la distrus pur si simplu e imposibil de aranjat acasa si nici măcar nu pot sa îl dau dupa urechi.Nu recomand exista multiple saloane multttt mai bune.
Olga Sîrghi
Olga Sîrghi2 ani în urmă
Am fost clienta fidela 6 ani, de fiecare data când veneam in țara mergeam la Acutica, dar acum am rămas dezamăgită. La tunsoare nu mai era Bogdan, doamna care m-a tuns nu a luat deloc in calcul preferințele mele, după ce l-am spălat prima data acasă am văzut ca nu am cum sa îl aranjez, bretonul făcut din doua fire de par si nu e deloc cum l-am vrut, iar parul nici măcar nu a fost tuns drept. Apoi la manichiura, am făcut-o sâmbătă la 14 iar duminica a trebuit sa merg la un DM pe drum spre eveniment ca sa îmi ii acetona sa dau oja jos, mi se dusese oja de la doua unghii, la pedichiura îngrijirea călcâilor e inexistenta, practic se da cu pila de călcâi de doua ori, fără o atenție sporită. Acum trebuie sa merg la un alt salon sa ma mai tund odată pentru ca e imposibil sa aranjez parul cum mi l-a făcut doamna. Probabil a fost ghinionul meu cu parul, si daca știți cine va tunde e Ok, dar serviciile de manichiura/pedichiura nu le recomand.
Cristina Bântu
Cristina Bântu2 ani în urmă
Intotdeauna ma simt bine cand merg la Acutica, acolo lucreaza oameni care stiu sa-si faca treaba.
Iuliana roznovat
Iuliana roznovat2 ani în urmă
Ți se oferă multă grijă,atenție,.....dar toate serviciile sunt exagerat de scumpe!
Gabriela Neamtu
Gabriela Neamtu2 ani în urmă
Personal amabil si profesionist
Cristina Asaftei
Cristina Asaftei2 ani în urmă
Apreciez ambientul plăcut, atmosfera relaxată și personalul respectuos, însă calitatea serviciilor a lăsat de dorit. Total nemulțumită de rezultat. Prețul exagerat de mare raportat la calitate. Tehnică" nouă", tocmai pentru a masca firele albe, care sunt puse acum și mai mult în valoare, trecerea deloc subtilă între vârfuri și rădăcină. Abia se zăresc unele șuvițe mai decolorate, altele maronii. Un total fiasco, de la prima spălare. F dezamăgită, mai ales că am așteptat 7 luni să-mi crească părul, sa ajung la lungimea recomandată de ei.
Iuri Kristen
Iuri Kristen2 ani în urmă
Locul arata foarte bine. Personalul f amabil si calificat. Raportul calitate-pret foarte bun. Recomand cu incredere! 😌
Locații recomandate