/Iasi/Coafor

Zen Studio Cosmetic (salon Estetik)

Bloc 457, Strada Canta Nr 1, Iași 700528, România

Zen Studio Cosmetic (salon Estetik)
Coafor
4.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFX+8R Iași, România
+40 731 337 782
zenstudiocosmetic.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 11–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Medeea Tincu
Medeea Tincu2 ani în urmă
Toate intalnirile avute cu doamna Paula au fost deosebit de placute si relaxante. Impreuna am trecut prin 10 sedinte de Mezopen cu target pe vergeturile de pe coapse si fese. Rezultatele au fost uimitoare, iar datorita ei mi-am recapatat increderea in mine. Recomand cu incredere!
Roxana Paval
Roxana Paval2 ani în urmă
Servicii de înaltă calitate, profesionalism, produse de foarte buna calitate, mediul curat si frumos amenajat, relaxant. Recomand cu incredere. De peste 10 ani vin cu incredere la dna Paula.
COLOR and Sea Salt
COLOR and Sea Salt3 ani în urmă
O experienta foarte placuta ,produse super! Profesionalitate ,pasiune si interes in ceea ce face!o cosmeticiana foarte buna! Recomand! ( eu am fost la doamna Paula pentru pentru tratament facial,ultrasunet,dermopen)
Dana Nechifor
Dana Nechifor4 ani în urmă
Super profesionista dna Paula! Recomand!
Ecaterina Ungureanu
Ecaterina Ungureanu2 ani în urmă
Ii sunt o clienta constanta si longeviva doamnei Paula. Nici nu imi aduc aminte in ce an am inceput colaborarea, insa avem cel putin 6 ani de cand ne vedem. Impresioneaza prin calitate, atentia deosebita la detalii, cunostintele vaste in domeniu, deciziile informate - o profesionista in cel mai real sens al cuvantului. Nu face compromisuri si isi respecta munca. Investeste pasiune in ceea ce face si asta se vede pe chipul clientelor sale. E o adevarata doamna si are parte de toata admiratia mea! Ecaterina Ungureanu
Simona Zupcu
Simona Zupcu2 ani în urmă
Este prima oara când am mers la Zen Studio Cosmetic deși sincer nu aveam așteptări prea mari, dar după 2 ore am ieșit ca noua. Nici nu știu de câte tratamente faciale am avut parte, aparate pe care nu le-am mai întâlnit. Ca sa nu mai zic de masajul neașteptat primit la fata, par și întreg capul. M-am simțit foarte răsfățată, iar tenul meu după curățare arata impecabil: mult mai luminos și curat. Cu siguranță voi reveni. Recomand cu multa încredere!
Mihaela Danu
Mihaela Danu2 ani în urmă
Profesionalism, meticulozitate, dorinta de perfectionare permanenta, daruire, receptivitate la cerintele clientei si grija fata de aceasta. Recomand cu drag! :-)
Gabitzu Gabitzu
Gabitzu Gabitzu2 ani în urmă
Am o relatie de 15 ani, ador personalul, de cate ori vin aici intineresc cu inca un an, schimbarea e vizibila, atat fizic cat si psihic👍💓
Locații recomandate