/Ialomita/Coafor

Salon Beauty Concept Slobozia

Strada Mihail Sadoveanu 11, Slobozia 920017, România

Salon Beauty Concept Slobozia
Coafor
4.6
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H953+XH Slobozia, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad-Andrei Mali
Vlad-Andrei Mali4 ani în urmă
Daca tot este la moda sa tastezi in locul sotiei, eu chiar am motive :) nu vreau ca iubita mea sa-si strice manechiura pe taste. Asa ca ii fac un favor :) este una dintre primele si cele mai vechi cliente ale Andreei si mereu a venit multumita. Happy wife , happy life :)
Veronica Negoita
Veronica Negoita4 ani în urmă
iti multumesc pentru tot ceea ce faci! cand vin la tine 2 ore ma relaxez si stau linistita si privesc cum sub ochii mei se desfasoara ceva extraordinar si de fiecare data are loc o magie iar unghiile mele sunt gata sa atraga privirea tuturor celor din jur :)
Victoria Victorita
Victoria Victorita4 ani în urmă
Cand cineva se comporta urat cu nepotica mea nu pot sta nepasatoare... O mahalagioaca cu aere de vedeta, care habar nu are cu ce se "mananca" unghiile cu gel si ce inseamna sa nu ai timp nici sa respiri, vai domn`le s-a urzicat pe undeva ca nu a fost primita... daca tu nu ai apucat sa beneficiezi de serviciile Andreei, te apuci sa dai recenzii proaste si sa comentezi aiurea... aaaaaa si vai mai apare si un nene sa zica de sotia lui ca nu a fost multumita... poi sotia nu stie sa scrie ?! sau ce ?
Emil Vancea
Emil Vancea4 ani în urmă
Daca tot e la moda sa scrii in locul sotiei... nenea Mircea nu mai bine iti vezi de tablele tale cu baietii de varsta ta ?! intreb si eu pentru un prieten... ne bagam noi, barbatii in treburile femeilor, iti dai seama unde am ajuns ??
Cristina Mihalache
Cristina Mihalache4 ani în urmă
Îmi doream de mult să ajung aici deoarece vedeam la multe cunoștințe de-ale mele unghiute frumoase și le tot întrebam unde și le pun iar într-o bună zi am îndrăznit să cer o programare deși știam că sunt mari șanse să nu aibă timp să mă primească și pe mine. Vreau să spun că de atunci unghiile mele dificile sunt cele mai fericite și eu cea mai răsfățată când ajung la întreținere... Chiar dacă am unghiile moi, gelul îmi rezistă cu brio o lună iar Andreea este un OM cum întâlnești mai rar. Păcat că sunt unele persoane care din invidie sau din frustrare că sunt refuzate încearcă să-i facă rău și își refuleaza mizeriile nefondate pe aici dând recenzii de 1 stea deși nu au fost niciodată la Andreea la manichiură ... Nu sunt genul să postez și nu îmi place să apar online dar acum chiar simțeam nevoia să zic ceva deoarece nu mi se pare corect când o persoană este acuzată pe nedrept.
Alexandra Ion
Alexandra Ion4 ani în urmă
Iubesc sa sa vin la unghiute , mereu o plăcere pentru ca da dovada de profesionalism și de o foarte buna indemânare. Asta înseamnă sa iubești ceea ce faci! Felicitări , faci o treaba minunata de fiecare data!!👏🏻👏🏻❤️
Luciana Zeca
Luciana Zeca4 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism. Ajungi greu la dansa, dar o data ce ai reusit traiesti putin mai linistita stiinda ca unghiile tale sunt pe "mainile" unei profesioniste.
Victoria Zeca
Victoria Zeca4 ani în urmă
O profesionista care își respectă programările și clientele. Dacă reușești să ajungi la ea, ar fi păcat să-ți pierzi locul. Te pup Andreea ! Mult succes !
Locații recomandate