/Hunedoara/Coafor

Reflexovital Deva - Cursuri

Strada Ulpia Nr. 5, Deva 330013, România

Reflexovital Deva - Cursuri
Coafor
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH5+CP Deva, România
+40 722 613 361
reflexovital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ad4 Crisan
Ad4 Crisan2 ani în urmă
Buna,fete de nota 1000❤❤❤explicatii si tot ce vrei.Intrebi si iti raspund fara sa se supere sau sa simti ca sunt deranjate ca ai inteebat.Le multumesc si voi reveni cu siguranta.
Andreea Harhata
Andreea Harhata2 ani în urmă
Bună. Am facut cursul de manichiura-pedichiura, stilist-protezist la reflexovital, iar eu sunt foarte mulțumită de evoluția mea. Pot spune ca am învățat foarte multe. Mulțumesc trainer-ului Farcaș Adriana. Felicitări pentru munca depusa si efortul de a invata si alte fete aceasta meserie.
Dorel Cismas
Dorel Cismas2 ani în urmă
Un vis a devenit realitate datorită vouă. A fost un timp minunat. Bravo Reflexovital bravo Ema ești minunata! Vă felicit pe toți! Țineți-o tot asa!!!!!
Theodora nanou
Theodora nanou3 ani în urmă
Super timp petrecut acolo, am învățat ce mi-am propus, Aura și Victoria 2 formatoare minunate, a fost o experiență frumoasă
Vă mulțumesc mult
Recomand tuturor cu mare drag
Dorina Tatomir
Dorina Tatomir4 ani în urmă
Mulțumesc Adriana, pt. tot ce am învățat la cursul tău și pt toată răbdarea de care ai dat dovada. Un om deosebit și un trainer de excepție💖.Felicitări întregii echipe Reflexovital Deva pt modul în care se organizează și pt. comunicarea excelenta cu cei care urmează cursurile aici.
Raluca Miutescu
Raluca Miutescu2 ani în urmă
Am făcut cursul de la ReflexoVital cu doamna Adriana și a fost suuuper, chiar recomand cu încredere, este o atmosfera plăcută, e super calma și amuzanta și îmi place ca o poți întreba orice și în afara cursurilor pentru ca mereu răspunde, te învață absolut tot ce ai nevoie și și în plus, iti da sfaturi legate de profesionalismul la lucru, materiale, cum sa gestionezi clienții și salonul din propria ei experienta vastă și te ajuta și îți explica și de 10 ori dacă este nevoie.Este un trainer de excepție, deloc stresantă și pe lângă faptul ca înveți o gramadaa de chestii, te mai și simți foarte bine și râzi. Chiar recomand cursul cu ei, sunt foarte serioși și mulțumesc întregii echipe.
Raul Bubu
Raul Bubu2 ani în urmă
Am facut cursul cu Marian , iti multumesc pentru toata rabdarea ce ai avut-o cu noi si pentru momentele si experientele ce le-am petrecut alături de tine , cum a spus si Iovan Camelia mai rar om asa ca tine !
Frizer 💯💯 mulțumesc Reflexovital 😊
Iovan Camelia
Iovan Camelia2 ani în urmă
Mulțumesc foarte mult pentru tot. Păcat că în lume există așa puțini oameni ca tine,Marian!Tu mi-ai oferit mereu speranță și ajutor dezinteresat, mai făcut mai puternica,mai ambițioasă .Mulțumesc din nou,MARIAN.🤗. Frizeru💯❗
MULTUMESC,Reflexovital❗❗❗
Locații recomandate