/Hunedoara/Coafor

Complex de Agrement Corvina

Strada Avram Iancu 11A, Hunedoara, România

Complex de Agrement Corvina
Coafor
4.4
604 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW66+4V Hunedoara, România
primariahd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Mihai RMS
Mihai RMS2 ani în urmă
Merita sa petreci o zi de balaceala. Întrarea este 21 de lei, biletul este valabil pentru o singura întrare. Șezlonguri multe, umbrele mai puține sau mai rupt între timp. Într-adevăr se simte un miros pe partea cu stadionul mai pe la mijloc. Zona din jurul tobogane lor este alunecoasa. Mâncarea nu este wow, dar suficient încât sa nu mori de foame, ptr adulți sa zicem ca temperatura apei este ok dar pentru copii și în bazinul de copii este mai rece decât în cel ptr adulți. 21.2 grade, iar în bazinul mare 22.6 în data de 08.08.2021. Per total merita dar nu pentru copii mai mici de 5-6 ani.
Cristina Vlad
Cristina Vlad2 ani în urmă
Am doar cuvinte de lauda pentru acest complex. Pretul este foarte foarte decent, au reducere pentru elevi, studenti si pensionari, am platit cu carnet de student 11 lei pentru o zi intreaga, sezlongul fiind inclus in pret. Are piscine mari, cu nivele diferite de adancime, tobogane, jacuzzi, bar in piscina si un loc special pentru valuri. Mâncarea este buna, decenta ca pret, servirea se face la sezlong daca se doreste.
Mariana dumitru
Mariana dumitru2 ani în urmă
Locația este frumoasă,piscina ok toaletele curate.Un mare minus la restaurant unde din păcate igiena lasă mult de dorit.Măsuri sanitare =zero.
Alin Gruia
Alin Gruia2 ani în urmă
Miros îngrozitor de canal in partea laterala langa gard!deși am cumpărat o doza de bere cu 9 lei am fost refuzat când am cerut un pahar de plastic!
Iacob Carmen
Iacob Carmen2 ani în urmă
Foarte frumos și curat. Felicitări
Roberto Burlacu
Roberto Burlacu2 ani în urmă
Ce sa zic.Apa calda,curata.Lume este multa in cursul Weekendului.Produsele sunt scumpe dar nu mergi in fiecare zi deci se merita
Pop Cristina
Pop Cristina4 ani în urmă
Apa curată, toalete curate, complex spațios. Un mare minus - umbrele puține, unele defecte (nescoase din uz) picau la cea mai mică adiere de vânt. Banner-ele nesecurizate corespunzător, vântul le-a luat pe sus, pe mine nu m-au lovit dar au căzut in capul unui băiat...
Anca Despa
Anca Despa2 ani în urmă
Bazine cu apă curată temperatura apei variază între 24 și 26 de grade în bazine
Locații recomandate