/Giurgiu/Coafor

Glow2Go

Glow2Go
Coafor
4.7
31 recenzii
8 comentarii
+40 734 670 957
glow2go.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Andrei Mihaiasa
Andrei Mihaiasa2 ani în urmă
Recomand serviciile de masaj oferite de Glow2Go
Constantin Lorena
Constantin Lorena2 ani în urmă
Pozele de mai jos cu serviciul "constructie gel", cred ca nu mai au nevoie de nici o descriere. Le-am dat singura jos dupa doar 3 zile. Intr-adevar, unghiutele mele erau si f. scurte/roase, insa ultimele 2 poze sunt cu unghiile realizate de catre o prietena, care nici macar nu lucreaza in domeniu si nu are deloc experienta.
Din pacate nu recomand!
Liana Solescu
Liana Solescu2 ani în urmă
Un super start-up adaptat excelent la nevoile pieței! Am găsit Glow2Go printr-un search google, deoarece aveam nevoie exact de servicii de salon la birou. Eram fidela de 4-5 ani unui alt brand (mare) de saloane, care, deși oferă servicii la birou, nu par sa aibă în centrul lor clientul și nevoile lui. Glow2Go nu mi-a lăsat impresia asta la nimic. Explic mai jos de ce:
1. La prima impresie site-ul e fresh și elegant, iar programarea sa face foarte ușor ( pașii sunt intuitivi) - tu, client, nu trebuie decât sa completezi câteva câmpuri cu dorințele tale
2. Îmi place ca au o varietate de servicii și o scurta descriere a fiecarui specialist, ca să îți faci, cât de cat, o idee despre ei
3. Tot ce e pe site, mai ales modul în care îți faci programarea, câmpurile pe care le completezi, sunt gândite ca ei sa înțeleagă cât mai bine exact ce îți dorești ( eu am avut manichiura, am putut pune inclusiv culoarea pe care mi-o doream).
4. Modul în care își iau feedback- cele mai multe feedback-uri care mi-au fost cerute au venit sub forma de formular standard cu întrebări predefinite și variante de răspuns sau nota/ calificative - aici, pe mine m-a sunat o domnișoară tare draguta care m-a întrebat tot ce ti-ai dori sa fii întrebat ca și client și a și notat ce i-am spus
5. Experta, Petruța. Pe lângă faptul ca a fost o prezenta tare agreabila, s-a asigurat ca sunt mulțumită de rezultat, mi-a bibilit fiecare unghiuta și chiar a refacut-o pe una dintre ele de 2 ori, pana a ieșit asa cum trebuia. 🥰
La telefonul de feedback am înțeles ca fondatori sunt doua fete tinere, studente în anul 4! Felicitări, fetelor! N-am fost niciodată mai fericita sa las o recenzie! Cu informația asta m-ati cucerit definitiv! Ați putea da lectii antreprenorilor cu experienta! Pe mine m-ati câștigat de client și voi rămâne atâta timp cât oferiți astfel de servicii!
Irina Ariton
Irina Ariton2 ani în urmă
Mentionez de la inceput ca acest review are legatura strict cu “expertul” Glow2Go Ana. Am apelat la serviciul de coafat mireasa pe data de 28 august, programarea usoara, la numarul de telefon de contact am primit toate informatiile si asistenta de care am avut nevoie din partea echipei de suport, o fata foarte draguta. Inclusiv, a confirmat cu asa-numita experta ca poate realiza coafura dorita de mine (poza atasata). In ziua nuntii, nu doar ca a intarziat 40 de minute minim doamna Ana (lucru peste care am trecut deoarece ploua si a fost trafic… am incercat sa inteleg), dar la final rezultatul a fost dezastruos. Problema nu a fost ca nu avea nicio legatura parul meu cu cel din poza, pentru ca ma asteptam poate sa aiba mai putin volum buclele neavand extensii, dar suvitele din fata erau complet lasate inca de dinainte sa finalizeze coafatul (orice incepator stie ca acestea se fac ultimele si se prind cu clesti pentru a lasa suvita abia ondulata se raceasca in forma corespunzatoare), tehnica a lasat de dorit, suvitele din fata stand ca niste antene drepte care ieseau din cap… iar de spate… nici nu stiu sa explic ce era. Arata ca un cuib gigantic de par, incalcit, plin de fixativ, prin care nu puteai sa bagi degetele, si din care nu se vedea nicio bucla… era doar o claie. Doamna “experta” Ana a spus ca mi-a facut “constructie de bucle” ca sa arate ca in poza. Abia am asteptat sa plece pentru a putea, pe fuga deoarece eram deja in intarziere cu cele 40 de minute pierdute pe drum de doamna experta, sa incerc sa repar ceva, sa reondulez buclele din fata… sa orice. Evident, nu s-a mai putut face nimic. Nu mi-am cerut banii inapoi, dar mi se pare corect sa ofer acest feedback pentru a nu trece si alte mirese prin ce am trecut eu, si pentru a ajuta acest business sa aleaga persoane mai competente care sa furnizeze serviciile. (P.S. Alta dovada ca parul meu a aratat groaznic dupa ce a fost “coafat” de “experta” Ana, acesta nici macar nu apare pe pagina de Facebook Glow2Go… si inteleg de ce. Nici eu nu mi-as face reclama cu asa ceva)
Dobre Alina
Dobre Alina2 ani în urmă
Am gasit Glow2Go intamplator la un search pe google.Aveam nevoie de make up si coafat intr-o duminica dimineata.Am zis, de ce nu?Comanda rapida pe site, selectat expertul disponibil si ora care-mi convenea, foarte matinala, si asta a fost tot. Am rezolvat din 2 clickuri pe internet, fara sa mai caut eu salon disponibil la ora 8 dimineata, intr-o duminica.Asadar, recomand, eu am fost multumita de serviciile oferite.Multumesc
Simona Lupan
Simona Lupan2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile Glow2Go. Am folosit serviciul de make-up de ocazie la domiciliu și pot spune ca a fost foarte mulțumită de rezultat. O sa mai apelez și în viitor la serviciile Glow2Go.
Mihaela Tudor
Mihaela Tudor2 ani în urmă
Ma bucur mult ca V-am descoperit , din întâmplare , printr un search pe Google . Indiferent de pandemie , eu prefer un serviciu comod pentru mine , cum este cel pe care îl oferiți Dvs . Nu trebuie sa ma stresez sa ajung in timp la programare . Sau sa ma asigur ca am unde parca . Ma bucur sa aud ca aveți și altfel de servicii , cum ar fi masajul , dar nu l-am văzut pe site , poate nu am fost eu atenta , dar cu siguranța am sa îl contractez ; cel mai mult îmi place ca se poate plăti online cu cardul . Fata care s a ocupat de mine a fost sociabilă , la timp , atenta și profesională , numele ei este Roxana . Succes pe mai departe și felicitări !
Viorica Minea
Viorica Minea2 ani în urmă
printr-un search pe google am gasit aceasta firma excelenta si de incredere. punctualitate, profesionalism, calitate si o foarte buna si placuta comunicare! multumesc mult, am scapat de o mare grija, recomand cu caldura si ramin categoric o clienta fidela.
Locații recomandate