/Galati/Coafor

EGO STILE S.R.L.

Str. Strungarilor, 2, Galati, Galati, 800613, Galați, România

EGO STILE S.R.L.
Coafor
3.6
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C287+M2 Galați, România
+40 236 327 944
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Serban
Carmen Serban2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită! Nu pot decat sa urez colectivului si mai ales pentru dna Elena, SARBATORI FERICITE, alaturi de cei dragi!
Ioana C
Ioana C2 ani în urmă
Nu recomand.
În nefericitul caz în care ceva este uitat în salon, chiar dacă obiectul este găsit, dispare subit imediat cum apare proprietarul să-și recupereze obiectul pierdut.
Patroana, o persoană lipsită de respect pt client, cu o atitudine de mahala.
Serviciile au fost de calitate, deși, 420 de lei mi se pare un preț exorbitant pt un tuns și un vopsit, cu atât mai mult cu cât bonul fiscal nu a fost înmânat odată cu restul.
Din păcate, patronii nu s-au obosit să ofere o soluție, nici să vină cu rezultatul anchetei interne în privința unui obiect pierdut în salon.
De toată jena.
Corina Ion
Corina Ion2 ani în urmă
Vin de mulți ani la acest salon și am fost destul de multumita de servicii sale. Însă de data asta, am plecat total dezamăgită.. Am cerut șuvițe blonde, însă m-am ales cu ceva spalacit, care de abia se sesizează... Bani și timp pierduți degeaba..
Fedryck69
Fedryck692 ani în urmă
Manichiură 9, pedichiura 8, tuns 8, epilat 6, sprâncene 6, culoare 5. Personalul este obosit și ostil. Nu este o atmosfera calda și intima. Se plătește și cu bancomat.
Stefania
Stefania2 ani în urmă
Preturi foarte mari pentru calitatea produselor si serviciilor oferite. Personal foarte nepoliticos si îngâmfat. Nu recomand. Am ramas dezamagita.
Elena Neagu
Elena Neagu2 ani în urmă
Profesioniști, serioși,recomand cu mare drag!
Mariia Alessia
Mariia Alessia2 ani în urmă
Am fost de doua ori , o data acum 3 ani cand am avut parte de servicii de calitate si un pret as putea spune accesibil pt serviciile oferite, si ultima oara vara trecuta cand doamnele de acolo practic si-au batut joc de mine .. am cerut un coc si un make-up de ocazie si am primit cu totul altceva .. doamna de la coafor se pare ca nu avea chef sa imi faca coc si la indelungi insistente mi-a facut ce a vrut ea iar doamna de la machiaj.. a fost un dezastru , nu am fost machiata mai urat niciodata in viata mea era ceva ce nu avea nici o treaba cu poza si aveam tus de jur imprejurul ochilui .. numai make-up de zi nu a fost acela. Pe langa toate acestea cand sa platesc pt ca ma grabeam foarte tare .. casiera nu mai venea , intr-un final a venit si eu grabindu-ma sa ajung la eveniment eram aparent panicata ca o sa ajung in intarziere si uitandu-se la mine cu un grad de superioritate spune 440 lei , eu am zis ok întinzând cardul dar gandindu-ma la faptul ca trb sa ma grabesc. Iar ea pe un ton si mai superior de aceasta data: Ce vi se pare prea mult sau care e problema?
Am raspuns negativ , am mers acasa plangand si nu am mai participat la eveniment din cauza felului in care aratam si bineinteles al comportamentului casierei fata de mine. Desigur nu am sa ma mai intorc vreodata acolo.
Basil
Basil2 ani în urmă
manichiura este o vrajeala! am dat 78 de lei pe o manichiura ce arata ca una făcută de un copil. Pielite nu au fost luate, unghiile au fost pilite neglijent, iar gelul a fost aplicat in batjocora. Manichiurista a pilit atât de tare încât am avut o infecție la degetul inelar. Design ul a fost o bătaie de joc, si as fi putut face asa ceva acasa. Una dintre unghii avea oja aplicata atât de prost încât arata ca un stil de albine, având și bule de aer. Incredibil! Am avut așteptări mai mare, si a fost o experienta incredibil de neplăcuta. Nu recomand! As da 0 stele!
Locații recomandate