/Dolj/Coafor

Salon si Academia de Coafura Marian Cotoi

Strada Ulmului 24 A, Craiova 200392, România

Salon si Academia de Coafura Marian Cotoi
Coafor
5
76 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8R74+CH Craiova, România
+40 744 609 028
mariancotoi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–18
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Daniela1 an în urmă
Mi-am dorit o schimbare, un cadou de ziua mea, un răsfățat schimbându-mi look-ul venind ca model la Academia Marian Cotoi din Craiova și dorința mi s-a împlinit. Totul a fost ca la carte. Mulțumesc D-lui Marian Cotoi și cursantelor Ramona și Ana. Sunteți cei mai tari! 🤭😘Succes pe mai departe!
Lavisa Chelu
Lavisa Chelu2 ani în urmă
Pretul cu serviciul nu a fost in concordanta.In plus, m-am simtit incofortabil facand lectii cu cursantele in timpul tunsorii, care tunsoare nu a fost asa cum am cerut.Iar aranjarea de dupa tuns a fost banala, lipsita de atentie din partea lui, fara a folosi si materiale pentru un aranjat de efect.Nu recomand mai mult decat pe o coafeza de la un salon obisnuit.
Paula Banutoiu
Paula Banutoiu2 ani în urmă
Este un om deosebit! După 3 ani de zile în care nu am mai avut curajul să îmi tund părul, acum mi-am prins din nou încrederea de a merge la frizer. Este un profesionist cu multă, multă răbdare. Îl recomand din suflet și mergeți cu curaj. Eu astăzi am ieșit o femeie fericită!
Clara Radulescu
Clara Radulescu2 ani în urmă
O experienta minunata. Hairstylistul Marian Cotoi si-a dovedit reputatia si experienta, acordand atentie si profesionalism fiecarui detaliu in construirea unui nou look. Multumesc si voi reveni cu drag.
Daniela Voica
Daniela Voica2 ani în urmă
Am dorit o schimbare, Marian Cotoi si cursantele mi-au oferit o schimbare fff mare. Va multumesc mult ! M-am simțit rasfatata si sunt fff multumita de rezultat ! Fetele sunt la inceput de cariera , dar sunt foarte pricepute ! Recomand cu toata increderea Saloanele de coafura Marian Cotoi ! Multumesc MARIAN COTOI , multumesc mult GABRIELA , multumesc Alexandra.
Cristina Matei
Cristina Matei2 ani în urmă
Am dorit o schimbare, puțin răsfăț parului meu, iar rezultatul este la superlativ. Cursantele Academiei de Coafură Marian Cotoi, au lucrat cu meticulozitate și profesionalism, sub atenta supraveghere a maestrului Marian Cotoi. Mulțumesc! Recomand!
Marina Pomacu
Marina Pomacu2 ani în urmă
Am pășit cu cea mai mare încredere în salonul domnului Marian Cotoi și am fost plăcut surprinsă deoarece rezultatul a fost mai mult decât perfect,exact ceea ce mi-am dorit:un nou look.S-a întàmplat asta datorită devotamentului,îndemânării,pasiunii de care domnul Marian Cotoi dă dovadă.Și ,da,această "mână de aur ",acest profesionist face schimbări miraculoase și potrivite fiecăruia dintre noi!Mulțumesc,Marian Cotoi!
Alina Bercea
Alina Bercea2 ani în urmă
Ma bucur ca am avut oportunitatea de a trece pragul acestui salon. Astăzi, cu ajutorul cursantelor, părul meu a fost răsfățat, a primit un nou Look și o reîmprospătare a culorii. Fetele au fost foarte implicate și dedicate.
Victorita Ilie
Victorita Ilie2 ani în urmă
Am dorit o schimbare la părul meu,iar rezultatul este wow!CursanteleAcademiei de Coafura Marian Cotoi,au lucrat cu foarte mult profesionalism!Multumesc frumos!Recomand din suflet.❤❤💯
Locații recomandate