/Dolj/Coafor

SALON ZEN STUDIO

Block 36A, Strada Brazda lui Novac 70, Craiova 200114, România

SALON ZEN STUDIO
Coafor
4.6
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RJ4+3C Craiova, România
+40 769 287 481
zen-styling.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luiza vasile
Luiza vasile2 ani în urmă
Sunt foarte incantata de serviciile oferite de acest salon. Am plecat fericita pe 29 decembrie dupa o vopsire cu air touch technique.
Corina Avramescu
Corina Avramescu2 ani în urmă
Este un salon de coafura de 5 stele, personalul este foarte amabil iar produsele folosite sunt de top. De mai bine de 2 ani merg la acest salon si nu am plecat niciodata dezamagita. Mihai este un hair stylist exceptional, probabil cel mai bun din Craiova. Recomand cu incredere!
Diana Matei
Diana Matei2 ani în urmă
Foarte amabili, iar tunsoarea minunată. Recomand!!
Cami Precop
Cami Precop2 ani în urmă
Cel mai bun salon din Craiova, sunt super mulțumită și mereu revin cu drag!
Andreea Gheorghitescu
Andreea Gheorghitescu5 ani în urmă
Locul perfect daca iti doresti o schimbare totala de look dar inca nu ai curaj. Rezultatul pe care il vei obtine la Zen sigur va fi pe placul tau. Servicii ireprosabile, personal dedicat, raport calitate pret excelent.
Beton Expert
Beton Expert5 ani în urmă
Servicii excelente. Personal foarte bine pregatit. Am sa recomand tuturor dar in special femeilor ce-si doresc un look modern :) Multumesc Zen Studio
Ana Precup
Ana Precup5 ani în urmă
Niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi placă atât de mult cursurile cuiva. Mă bucur că le-am urmat cu trainerii voștri! Sunteți bestiali!
Annda Petcu
Annda Petcu2 ani în urmă
Asa arata extensii de 22 de milioane..unde domnul mi a spus ca nu are trb faptul ca radacina mea este saten si ele blonde. M am intors dupa prima saptamana, pt ca imi spunea toata lumea ca se vad, si nu a acceptat sa le vopseasca. Mi a spus sa vin peste 2 saptamani sa coboare randul de sus, timp in care parul meu a crescut..dar tot se vedeau. Dupa 2 luni si 5 zile cand trb. remontate am venit inapoi pt a gasi o solutie. dupa o discutie unde nu a recunoscut NIMIC si repeta “nu este treaba mea” a decis sa nu imi faca ABSOLUT NIMIC si sa ma trimita acasa. Am platit 22 de mil pt niste extensii aplicate ca la 2 mil. Mare grija cu extensiile lui “de calitate” si cu serviciile, deoarece se pot purta doar daca te speli pe cap si te aranjezi in fiecare dim si seara sau daca ai parul negru :)))))
Locații recomandate