/Dambovita/Coafor

DESIRE MAKE-UP

Strada Maior Oprescu Adrian 10, Târgoviște 130116, România

DESIRE MAKE-UP
Coafor
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCJR+HM Târgoviște, România
+40 726 022 324
desiremake-up.blogspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra Soare
Alexandra Soare5 ani în urmă
DESIRE MAKE-UP - Când talentul se împletește cu profesionalismul și bunul gust, într-un loc drăguț, aproape ca de poveste, mai mult decât primitor! Felicitări Raluca, ține-o tot aşa!
Melania Neagu
Melania Neagu6 ani în urmă
A reusit de fiecare data cand am ajuns la ea sa ma transforme intr-o cu totul alta persoana, prietenii intrebandu-ma chiar daca sunt eu cea din poze. And this is what an excellent make-up artist should do if you ask me. Foarte profi, atenta la toate detaliile, o persoana calda si prietenoasa de la care nu pleci pana nu se asigura ca arati impecabil. Cu siguranta stie sa ne faca sa ne simtim speciale si sa ne faca zilele mai frumoase. Looking forward to seeing you again!
Maria Trandafir
Maria Trandafir6 ani în urmă
E suficient sa mergi o data pentru a-i deveni clienta fidela. Raluca este mai mult decat un Make up Artist, este omul pasionat de calitatea lucrului bine facut , persoana de la care am primit o multime de sfaturi bune si demne de urmat, persoana langa care nu am simtit cum trece timpul si la care a fost o placere sa merg de fiecare data. Recomand din suflet!!! ( 5* ... prea putin)
Liliana Trefas
Liliana Trefas6 ani în urmă
Pasionata de frumos cu mânuțe magice! Alegerea perfecta atunci când vrei sa iti pui în evidenta trăsăturile fetei printr-un machiaj superb. În materie de manechiura va vând un pont: provocati-o. Întotdeauna mi a fost admirată manechiura cu modele unice. Iti doresc sa fii în continuare o sursa de inspirație pentru cele care doresc sa evolueze.
Mirona Lascu
Mirona Lascu6 ani în urmă
De ce alegi sa mergi la un make up artist anume? Pentru ca primesti recomandari, iar Desire Make Up are foarte multe si foarte bune recomandari! O sa gasesti acolo un coltisor de Rai si o persoana minunata cu niste maini magice, care o sa te rasfete si o sa te faca sa te simti si mai frumoasa decat esti, in ziua evenimentului tau! 💝💜👌
Daniela Ciocodeică
Daniela Ciocodeică6 ani în urmă
O sa asociez pentru totdeauna Desire Make-up cu cea mai fericita zi din viata mea! :) Cu mult drag si cu profesionalism maxim a reușit sa creeze un machiaj care mi -a plăcut enorm!!! Mi-a mers la suflet!
Recomand din toată inima!
Ioana Loredana Constantin
Ioana Loredana Constantin6 ani în urmă
Desire Make up- cea mai frumoasa experienta!!! O primire calduroasa, o atmosfera de poveste si un machiaj extraordinar pentru cea mai importanta zi din viata mea! Recomand din tot sufletul!! <3
Laura-Elena Mircea
Laura-Elena Mircea6 ani în urmă
Multumesc ca mi-ai facut cea mai frumoasa zi din viata mea si mai minunata! Recomand cu incredere, o persoana talentata si plina de profesionalism, make-up rezistent si de calitate!
Locații recomandate