/Constanta/Coafor

Amelly Salon-Coafor canin, felin

Strada Ion Rațiu 180, Constanța 900628, România

Amelly Salon-Coafor canin, felin
Coafor
4.8
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVR+F6 Constanța, România
+40 752 850 959
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Elena Suster
Elena Suster2 ani în urmă
Profesionalism 100%.

Amalia are foarte multa rabdare, atat cu animalutele cat si cu stapanii lor. Este o persoana de nota 20, care iti explica tot ce trebuie sa stii despre animalutul tau.
Pe langa acest lucru, este si o profesoara excelenta - ceea ce face ea nu este o meserie usoara. Toate lucrurile pe care le face la un animalut sunt adaptate in fuctie de rasa, varsta, atitudine si personalitatea fiecarui client in parte. Trateaza cu respect atat clientii cat si meseria de groomer.

Cat timp am facut practica in salonul ei, mi-a intarit increderea ca nu oricine poate sa devina groomer, datorita faptului ca ai nevoie de niste calitati innascute - empatie, rabdare, intelegere si adaptare la nevoile ficarui animalut in parte.
Are cunostinte vaste despre toate rasele de caini si pisicute (de la anatomie la bolile frecvente, de la personalitate innascuta la atitudinea animalutului in salon), iar fiecare serviciu pe care il presteaza pentru animalut este adaptat la nevoile acestuia.

Recomand cu incredere! Servicii excelente!
Cristina Geoglovan
Cristina Geoglovan2 ani în urmă
Am fost elevă la curs pentru frizerie canină ,mi-a plăcut maxim,m-am simțit extraordinar ,o sa revin cu mare drag și pentru seminar!
Teo
Teo2 ani în urmă
Pe lângă faptul ca cioparteste blanita cățelului, lăsând numai cioturi te cearta si ti da indicatii mai ceva ca un șef și te ia la rost plus ca o face pe un ton și sub o atitudine impunătoare și sarcastica puțin ca altfel probabil n ar fi atât de ofensator ca să nu mai spun ca tunsul nu se ridica la standardele descrise pe site , am mai fost și în alte locuri dar de departe este cel mai prost salon asta dacă știi ce înseamnă o tunsura curata sa pun poze nu mai este cazul au ras toți de catelusa și o fac mereu când o vad ca e " ciobita " toată!
Andrei Roman
Andrei Roman2 ani în urmă
Am ramas placut impresionat de grija manifestata fata de catelul cu care am fost pentru spalat si de felul in care i-a castigat acestuia increderea, fiind pentru prima data cu el la salon. Atitudine amabila si plina de profesionalism.
IULIANA DOBRE
IULIANA DOBRE2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la aceste salon și am rămas impresionata de atitudinea și comportamentul fata de clienți și animăluțe. Mi a plăcut felul in care a tuns pisicuța, cu dragoste, multă atenție și interes, ea fiind foarte micuța și fina. Cu siguranța voi mai merge si cu alte animăluțe.
Emanuela Mihai
Emanuela Mihai2 ani în urmă
Am facut un curs grooming cu Amalia la salonul ei si sunt foarte multumita. Cel mai important am vazut ca nu face munca asta doar ca pe o meserie, o face cu pasiune. E foarte atenta cu fiecare animalut in parte, fiecare primeste atentia necesara. Ma bucur ca am putut invata multe de la ea! Recomand salonul ei cu mare drag!
Marius Lazar
Marius Lazar2 ani în urmă
El este Rufus. Un dihor care a avut parte de cel mai special tratament la acest salon.
Mitrenga george
Mitrenga george2 ani în urmă
Initial am fost doar pentru un tuns cu o pisica. Am apreciat din prima secunda faptul ca exista un respect foarte mare atat pentru proprietari dar si pentru animalute, fie ele pisici sau caini. Pe mine m-a ajutat enorm si faptul ca domnisoara de la salon este medic veterinar (ceea ce mi s-a comunicat atunci cand mi-a fost recomandat salonul), intrucat in urma tunsului am fost indrumat sa fac si niste cercetari amanuntite fiindca motanul parea ca avea deva dureri in zona dinspre coada. In urma cercetarilor am descoperit si o afectiune a pielii pe care o tratez momentan.
Tot ceea ce se intampla iti este explicat. Si nu cu termeni medicali (pentru ca sigur nu as fi inteles nimic), ci scurt si la obiect pentru a asigura o intelegere cat mai buna.
Mai mult, din momentul in care treci pragul in salon ai parte de o atmosfera destinsa, relaxata in care si animalutele se simt mai in largul lor, iar intreaga operatiune, fie ca vorbim de tuns, spalat sau altceva se desfasoara cu profesionalism si cu maxima grija fata de animalul de companie. Asta ma interesa, poate, cel mai mult. Pe langa tuns sau spalat sa nu mai existe factori care sa adauge la starea de disconfort. Mai ales ca motanul meu avea o situatie speciala din care inca isi revine.
De atunci am mai fost si pentru spalat de cateva ori si voi mai merge.
Locații recomandate