/Constanta/Coafor

Casandra Beauty Center

Bulevardul Tomis 215 Bl TS9 Sc B parter, Constanța 900647, România

Casandra Beauty Center
Coafor
4.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVP+7W Constanța, România
+40 725 132 666
casandrabeautycenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Maria
Elena Maria2 ani în urmă
Un salon pe repede inainte ,am damburi pe unghie ,mi a facut si rana ,eram de praf si m a dat cu oja ,abia asteptam sa ies de acolo,la saloane ok dureaza o ora si ,nu 40 de min ,nu recomand deloc mai ales ca am asteptat sa isi faca o angajata parul
Alina cs
Alina cs2 ani în urmă
O echipa profesionista si placuta care stie sa imbine toate serviciile pentru a oferi un look de zi cu zi grijit si deosebit sau un look care la un eveniment va intoarce toate privirile. Am beneficiat de machiaj superb mereu cobinat cu manichiura/pedichiura deosebite sau o coafura adecvata fiecarui eveniment. La baza machiajului au fost sprancenele conturate si vopsite in prealabil potivite conturului fetei. Pensatul si epilatul sunt facute de asemeni cu mult profesionalism, pielea fiind sensibila si cu fragilitate capilara. Firele ramase in plus sau cele in piele sunt scoase cu grija cu penseta in cazul in care raman.
Serviciile sunt exceptionale de la A la Z, echipa frumoasa care creaza o atmosfera placuta si relaxanta. Recomand cu mult drag!!!
Emilia nicolai
Emilia nicolai3 ani în urmă
De când am născut singurul meu moment de relaxare este la fetele de la Casandra!😁 Super profesionalism,cu un vibe mereu pozitiv ,recomand cu dreg! 👏😊
Ana Mosescu
Ana Mosescu5 ani în urmă
Foarte incantata de rezultatele obtinute pe partea de tratamente estetice de tonifiere, coifura si machiaj. Gene aplicate cu efect foarte natural si rezistente, manichiura cu gel de lunga durata. Echipa profesionala si cu grija fata de client. De ficare data cand am ocazia sa vin la mare, trec negresit pe la voi. Merci si bravo!
V V
V V7 ani în urmă
Prima data cand am venit aici si cu siguranța si ultima . Nu numai ca mi a fost încurcata programarea dar mi au fost distruse unghiile de o doamna care se mira unde mi le am facut in trecut .
Pai au fost făcute intr un loc unde nu ti pilesc pielițele pana la sânge si unde manichiurista nu are vreo boala de piele :))
In București , desigur .
Oribil si dezgustător . Nu recomand ...
Lo Florea
Lo Florea2 ani în urmă
O echipa profesionista, foarte amabila si mereu cu zambetul pe buze. Raportul calitate pret este foarte bun, iar serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Mult succes in continuare fetelor!
Berfin Abdula
Berfin Abdula2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile prestate de fete. Adevărate profesioniste, amabile și cu multă îndemânare. Cu siguranța voi reveni!😍😍
Corina Hrom
Corina Hrom2 ani în urmă
Servicii de infrumusetare ireprosabile. Echipa profesionala care ofera servicii de calitate. Acum am incredere de la cosmetician pana la coafor si make-up. Recomand 100%
Locații recomandate