/Cluj/Coafor

Frizeria Irina

Strada Observatorului 154, Cluj-Napoca 400000, România

Frizeria Irina
Coafor
4
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3H+8H Cluj-Napoca, România
+40 744 813 117
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
RADU LAZAR
RADU LAZAR2 ani în urmă
Excelent! Recomand
Dorin MosuD
Dorin MosuD4 ani în urmă
Nu are rost personal incompetent de 10 ani incoace si cand era 12 lei si 17 lei si 25 de lei acum numai fire lungi prin tot capul pe la urechi nici nu o vazut masina de tuns si iam zis de 3 ori sa se uite si tot degeaba ca vezi doamne zici ca ii perfectiunea intruchipata pacolo si nu se verifica nimic o trebuit sa scot masina de tuns acasa sa termin lucrarea de 2 lei. Nu mai platiti incompetenta.
Robert
Robert4 ani în urmă
Nu se merit sa arunci bani pe o tunsoare de 5 min dupa care sa mergi altundeva pentru ca nu isi pot face meseria cum trebuie. Acesta sa intamplat la locatia din zorilor.
Marcel PETRISOR
Marcel PETRISOR5 ani în urmă
Rapid, civilizat, decent, curat. Ce să-ți dorești mai mult de la o mică frizerie de cartier? Dacă vrei și conversație poți să o obții fără probleme.
Regret doar că din pricină de tot felul de reglementări sanitare și bețe în roate europene nu mai poți avea parte de un bărbierit ca lumea cum îi cade bine voinicului. Precum în vremurile de altă dată pe care sclifosiții de peste Canalul Mânecii le numesc pe bună dreptate "Old Good Times"...
Radu-Marin Suceanu
Radu-Marin Suceanu5 ani în urmă
Nu stiu cui i-as recomanda sa se tunda in aceasta frizerie,fiindca n-am asa prieteni care sa plateasca 20 lei pentru o tunsoare proasta de 5 minute.Posibil pentru oi ,cainii sau pisici ar fi o frizerie buna fiindca animalele striga mai tare decat oamenii cand îi tragi de par sau le pisti pielea cu aparatul de tuns.Nu recomand aceasta frizerie la niciun om cu par.
Raul Sîrbe
Raul Sîrbe6 ani în urmă
M-am tuns acolo de câteva ori si a fost ok . Da in ultimul timp nu mai pun pret pe calitate ..plus ca nu am fost tuns bine. Ignoranți si increzuti in 10 min m-a tuns..nu se respecta programarile .Nu recomand
Danut Nastasa
Danut Nastasa2 ani în urmă
Curat, dragut si foarte serviabila si operativă. Am dorit o tunsoare rapida exact cerințelor mele . Recomand cu drag .
Luca Babiciu
Luca Babiciu2 ani în urmă
Trebuia sa citesc comentariile inainte sa ma duc...
Se pare ca nu se merita sa vii aici sa te tunzi
Mai ales daca iti doresti un rezultat bun.
Locații recomandate