/Cluj/Coafor

J'Adore Junior

Strada Romulus Vuia 36, Cluj-Napoca 400214, România

J'Adore Junior
Coafor
4.9
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJH+59 Cluj-Napoca, România
+40 753 545 271
jadorejunior.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Mocean
Daniela Mocean2 ani în urmă
Tunsoare pentru un băiețel de 3 ani, cu profesionalism și dedicație, totul la superlativ! Mulțumim!
Alin Ivan
Alin Ivan2 ani în urmă
vin cu fiul meu de patru ani (adică de când s-a tuns prima oară) să fie tuns aici. Îi place foarte mult, se înțelege foarte bine cu Sebi, frizerul (sfătuiește pe oricine să meargă să se tundă la Sebi), îi place mașinuța, dar, mai ales, îi plac bomboanele pe care le primește la final.
Diana Panzariu
Diana Panzariu4 ani în urmă
Baietelului meu, care plangea si nu statea aproape deloc la tuns, i-a placut foarte mult la acest salon, chiar a fost relaxat si cu zambetul pe buze. Foarte multumiti si cu siguranta vom reveni.
Cosmina Susa
Cosmina Susa5 ani în urmă
Am ajuns cu piticul nostru la Salon J'adore Junior in urma cu un an jumate (adica jumatate din varsta pustiului), si de atunci am ramasi fideli acestui salon. De ce? Din foarte multe motive: in primul rand, piticul a cooperat deplin la tuns, inca de prima data. Pana atunci fiecare sedinta la frizer era in chin. Cred ca aceasta cooperare se datoreaza ambiantei, care clar conteaza ( picii sunt tunsi intr-o masina f faina), abilitatii frizerului ( rapiditate, precizie), dar si modului de interactionare cu pustii
Timea Orban
Timea Orban5 ani în urmă
Recomandam salon Jadore Junior! Si noi venim la tuns aici de cel putin 2 ani si suntem foarte multumiti. Baietiii vin drag cel mic are un an jumatate si sta foarte cuminte, deci venim cu drag plecam stilati. Copii sunt tratati cu amabilitate si rabdare Va multumim jadore! Nota 10!
Tibi TM
Tibi TM5 ani în urmă
Traversez tot orasul sa vin aici, asta ar trebui sa zica ceva. Imi aduc baietelul de cel putin 1,5 ani, cand era mic plangea in hohote si tot au reusit sa il tunda f bine. Personal f amabil si care se poarta frumos cu copiii(in mod sincer, nu exagerat si fals). Tunsura efectiv ff ok, nimic de reprosat.
Elena R
Elena R2 ani în urmă
Bună ziua,
Am fost la tuns cu copil 1 am. Nu as mai repeta experienta. Totul se desfășoară pe repede înainte, sa iasă banii. Domnul este foarte repezit, nu vorbește înainte 2 3 cuvinte cu copilul,sa ii arate un pic ustensilele, sa ii explice ceva....e copil mic și trebuie sa se acomodeze cu cineva strain. Copilul a plâns și nici tunsoarea nu a ieșit, a trebuit sa o ajustez acasă. 10-15 minute cica este timpul alocat pentru un copil ,la noi a durat vreo 5 maxim.
Iar jucăriile de plus care sunt acolo sunt groaznice, jerpelite, ti- e groaza sa nu pună copilul mana pe ele.In plus nu am văzut sa curețe sau dezinfecteze ceva după copilul de dinaintea noastră.
Dacă citeam review urile de pe grupurile de mămici cu siguranță nu as fi ajuns aici.
Deci din partea noastră un mare nu.
Claudiu adrian oltean
Claudiu adrian oltean2 ani în urmă
F bine
Locații recomandate