/Brasov/Coafor

Lady D

Bulevardul Alexandru Vlahuță nr.57, Brașov 500003, România

Lady D
Coafor
4.1
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ4F+56 Brașov, România
+40 726 332 756
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Danaariana arianadana
Danaariana arianadana4 ani în urmă
Sunt foarte, foarte multumita de serviciile oferite de personalul acestui salon, in special de doamna Ramona care, a reusit sa stapaneasca un par rebel, prin tunsoarea realizata si recomandarile cu privire la produsele necesare ingrijirii acestuia. In sfarsit nu mai am nevoie de timp suplimentar dimineata, pentru aranjare cu placa, ondulator, fixativ sau spuma, pentru ca parul meu este indaratnic, rebel, nu rezista coafat mai mult de 2- 3 ore, este drept, ca o perie, cu firul gros si muulllttt, foarte mult. Sunt foarte fericita si voi ramane clienta doamnei pe viata. O felicit pentru profesionalism, seriozitate, dedicatie si comportamentul ireprosabil.
Simo Simo
Simo Simo4 ani în urmă
La Lady D pe Vlahuta, doamna Ramona parca se numeste , nu are habar sa tunda. M-a slutit in ultimul hal. Nu recomand acest coafor. Servicii de foarte slaba calitate.
Deuta16 Cretudeuta
Deuta16 Cretudeuta4 ani în urmă
In acest salon chiar m.am simtit o Lady! Am fost rasfatata, personalul este minunat si are mereu grija sa pleci multumita si cu zâmbetul pe buze. Recomand cu drag acest salon, nu ve.ti pleca niciodată nemulțumite, indiferent de serviciul prestat.
Kim Irene
Kim Irene4 ani în urmă
Servicii de calitate. Produse profesionale. Recomand !
Emilia
Emilia5 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma. Nu vă pierdeți timpul că nu merita. Am vrut un tuns bob și doamna voia sa mă tundă drept fără să îmi împartă părul și când am întrebat dacă așa mă tunde, drept, că așa pot și eu să mă tund.. s-a supărat și mi-a spus să plec și să mă duc in altă parte. Cred că n-avea chef de tuns de dimineață. Dacă vreți o tunsoare calumea mergeți in altă parte.
Elena Miroiu
Elena Miroiu6 ani în urmă
Excellent services, friendly staff.
Recomand cu căldură serviciile oferite de Lady D.
Ionică Popovici
Ionică Popovici6 ani în urmă
Ideal pentru pierdut timpul. Meserie....ioc.
Florentin N.
Florentin N.2 ani în urmă
Profesionalism, dedicare, sfaturi extrem de pretioase in ceea ce priveste un nou look. Am plecat de acolo f fericita de schimbarea facuta si cu siguranta, voi reveni de fiecare data cu placere. Mi-a placut mult d-na Ramona.
Locații recomandate