/Brasov/Coafor

Ady's Studio

Strada Republicii 58, Brașov 500030, România

Ady's Studio
Coafor
4.7
275 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVV+FH Brașov, România
+40 720 552 066
adystudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Bresug
Florin Bresug2 ani în urmă
Mulțumesc pentru tunsorile perfecte Andrei!
Eleonora Sofronescu
Eleonora Sofronescu2 ani în urmă
cei mai buni din Brașov.♥️♥️♥️♥️👍👍👍👍
Claudia Barsan
Claudia Barsan2 ani în urmă
Foarte incantata de acest salon si de serviciile lui ! Recomand cu incredere ! Personal de exceptie , atmosfera exceptionala ! ❤
Paul Mihalcea
Paul Mihalcea2 ani în urmă
Unul din cele mai bune saloane din Brașov, sunt client fidel de peste 10 ani și întotdeauna serviciile au fost la cele mai înalte standarde. Recomand!
Antonia Em
Antonia Em4 ani în urmă
Încă de la intrare ești întâmpinat cu multă căldură din partea personalului. Salonul, in sine, arată genial! Cât despre servicii, tind să cred că "profesionalism" este puțin spus. După o experiență neplăcută dintr-un alt salon, unde am căpătat, să zicem, o frică de a-mi mai tunde parul, am ajuns pe mâinile lui Andrei care mi-a salvat parul super degradat si ars. Cu câte o glumă, câte un sfat, timpul a trecut super repede iar rezultatul a fost genial!
Recomand cu mare drag!
Nati Geica
Nati Geica4 ani în urmă
5 ore, o durere de cap si un eșec de tunsoare

Problema acestui loc este ca sunt lăsați să profeseze oameni total nepregătiți exact ca si cand as intra eu intr-o sala de operație dupa 3 sezoane de House. Am mers pentru un vopsit si pentru un tuns. In procesul de vopsit au intervenit si alti membri ai echipei caci nesiguranta celui care m-a preluat era evidentă atat pentru mine cat si pentru ei. Ca intr-o practică, statea si se uita la colege in timp ce acestea impachetau șuvițe. E normal, așa se învață, stand pe lângă altii care stiu ce au de făcut.
Însă cand veni vorba de tuns, a luat foarfecele si a tăiat fara sa aiba nici cel mai mic habar de ce face. Apoi a realizat ca este pierdut si a cerut ajutorul unui coleg pentru filat. Adică el tunsese grozav, dar nu mai știa sa fileze. Nu se poate sa bagi foarfeca intr-un par stiind ca nu poti desavarsi o tunsoare. Nu se poate sa fii lasat sa faci asta. Practica o faci in procesul de instruire pe parul cui te lasa, nu pe parul cui plătește.
Sunt sigura ca din echipa de aici sunt oameni grozavi, chiar colegul care m-a preluat la final a facut tot ce se putea pentru a salva situația, fetele de la vopsit știau ce vorbesc si ce fac, însă pentru că sunt lăsați să lucreze oameni care inca nu pot face asta este pentru mine un motiv suficient sa încetez cu experimentele pe capul meu.
Pentru echipa si pentru modul in care lucreaza as da nota maxima, dar pentru rezultatul foarte departe de asteptari voi ramane la cel mult 2 stele.
Alina Csiki
Alina Csiki2 ani în urmă
Am pierdut sirul anilor de cand sunt coafata pentru evenimente sau televiziune de Adi Colesniuc, Alesandra si Ady's Studio inclusiv Academia unde sunt pregatite tinerele talente de viitori hair-stilisti. Sunt o echipa fantastica, profesionisti excentrici, dar pe gustul meu.
Andreea Romila
Andreea Romila2 ani în urmă
Ady’s Studio - un salon în care te simți acasă, un loc cu atmosferă prietenoasă. Totul minunat: oamenii care lucrează aici, produsele lor, rezultatele muncii lor, decorul superb.
Transmit mulțumiri și felicitări, Alessandrei (hair) și Cristinei (make-up).
Locații recomandate