/Brasov/Coafor

Coquette Beauty Clinique Brasov

Strada Constantin Brâncoveanu 38, Brașov 500132, România

Coquette Beauty Clinique Brasov
Coafor
5
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHQJ+32 Brașov, România
+40 788 515 272
coquette.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Radulescu
Irina Radulescu2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile clinicii care mi se par foarte profi. La fel ca si personalul. Eu cu Sânziana am interacționat de fiecare data și o recomand cu drag. Ofera recomandări, propune un program ok și este empatica.
Recomand serviciile Cocquette.
Andreea Negrea
Andreea Negrea2 ani în urmă
Pot sa zic cu ușurință ca experienta la Clinica Coquette Brașov mi-a schimbat viata!! De ani buni ma gândeam sa fac asta, însă mereu am avut emoții, dar după ce am cunoscut-o pe Ana, am fost convinsa ca e pasul cel mai bun pentru a scăpa de firele de par nedorite.
La aproape un an de la prima sedinta sunt mulțumită de fiecare vizita deoarece se vede progresul cu ochiul liber.
Locația este super primitoare, foarte curata, iar Ana este o persoana faina, atenta la detalii care reușește sa iti facă vizita la clinica foarte plăcută!
Recomand!!
Amalia slonaru
Amalia slonaru2 ani în urmă
După mai multe încercări la diverse saloane ce ofereau servicii de epilare definitiva, în urma cărora rezultatele nu au fost cele așteptate, o prietena mi a recomandat serviciile salonului Coquette. Rezultatele au apărut chiar după prima ședință de epilare cu laser. După câteva ședințe la Coquette am scăpat în sfârșit de parul nedorit și de stresul epilatului. 🥳🥳🥳
Recomand la rândul meu serviciile acestui salon, unde chiar ai rezultate, nu doar arunci banii pe fereastra.
Ella Ellie
Ella Ellie2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite .Nu pot spune cat de fericita sunt ca am reusit sa mi remediez problemele cu parul de pe fata si corp intr un timp foarte scurt si cat de bine ma pot simtii in pielea mea de cand am apelat la Coquette beauty clinique.In trecut am facut o greseala de am luat hormoni ceea ce a facut ca parul meu sa creasca tot mai mare gros si negru insa acm nu mai e urma de fire vizibile si sunt tare mandra de rezultate :)
Stoenescu Delia
Stoenescu Delia2 ani în urmă
Do it, do it, do it!! De vreo 3 ani ma tot gandeam sa fac pasul asta, iar in primavara 2021 m am apucat si singurul regret pe care l am este ca nu m am apucat mai devreme! Sunt bruneta, cu firul de par negru, ceea ce ma face candidatul ideal si pot vorbi doar din experienta mea, dar rezultatele sunt WOW! Dupa doar 2 sedinte pentru picioare, parul este deja la mai putin de 50% din ce era, inghinalul dupa 3 este probabil 80% gata. Salonul este super cochet, dupa cum bine i s a ales si numele, este foarte curat si miroase frumos, fetele sunt super amabile si atente, 5 stele bine meritate. Iar pentru cele carora li se pare mare pretul, trebuie sa tineti cont ca la Coquette nu sunteti chemate mai devreme de 8-12 saptamani pentru cele 2 zone (picioare/inghinal), deci comparand cu alte servicii care sunt mai ieftine, dar care va cheama la 4 saptamani, diferenta dispare. Sunt la a 2a experienta cu Coquette si recomand oricui, nu veti regreta!
Andreea Toma
Andreea Toma2 ani în urmă
Fiind blonda, la inceput am fost foarte sceptica de rezultat. Dar am zis sa incerc! Si nu imi pare rau! Rezultatele sunt wow inca de la prima sedinta. Laserul Alexandrite a fost cea mai buna decizie! Personal super amabil! (Sanziana, esti the best!) Recomand cu incredere salonul Coquette!
Oana Tofanescu
Oana Tofanescu2 ani în urmă
Cred ca una dintre cele mai bune "investitii" pe care le poate face o femeie pentru ea este sa apeleze la epilarea definitiva. Consider ca am avut noroc sa aleg serviciile unei clinici care chiar ofera ceea ce promite: reducerea firele de par, o piele mai fina si rezultate definitive 😅. Stiu ca sunt multe clinici care promit acelasi lucru si din experientele prietenelor mele nu este chiar asa. Chiar daca platesc mai putin pentru serviciile respective, rezultatele intarzie sa apara. E foarte important sa va documentati inainte despre tehnologiile in materie de epilat iar pentru acest lucru vine in intampinarea voastra personalul clinicii care va poate explica in detaliu ce face fiecare si care sunt avatlntajele sau dezavantajele. Recomand cu incredere serviciile clinicii Coquette, pe langa faptul ca vei obtine ceea ce ti doresti beneficiezi si de o atmosfera placuta si compania unui personal calificat si prietenos.
Roxana Purcarea
Roxana Purcarea2 ani în urmă
Am început acum un an, iar rezultatele au fost foarte bune. Fetele care lucreaza aici sunt foarte amabile. Recomand!
Locații recomandate