/Bihor/Coafor

Vital Vet

Strada Oradiei 24, Salonta 415500, România

Vital Vet
Coafor
4.7
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RM46+9H Salonta, România
+40 723 163 071
vitalvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavi Rosca
Lavi Rosca2 ani în urmă
Am fost multumita de serviciile vital vet pana intr-un punct cand catelusa mea s-a imbolnavit grav si am lasat-o pentru cateva ore pe mainile lor. Când m am intors după catelusa se afla intr-o stare mult mai grava si a murit! 😭catelusa cand am luat-o era sedata iar din acea stare nu si-a mai revenit, era rece si nu a mai miscat deloc iar in noaptea aceea a si murit! Niciodata nu va trece durea din suflet...raman cu sentimentul de vinovatie ca nu am facut ce trebuie pentru ca ea sa traiasca! Cel mai trist e ca nu am primit explicatii din partea doctoritelor iar domnișoara doctor blonda nu parea sa ii para rau pt cele intamplate si a incheiat rapid discuția cu mine. Un gest foarte urat!
Angela Nicoara
Angela Nicoara2 ani în urmă
cel mai super personal,felicitari la toti!profesionisti pe cat sunt de tineri!recomand tuturor <3
Renata Kindle
Renata Kindle2 ani în urmă
Nu sunt mulțumit de Vital Vet dezamagire totală sunt dr tinere care habar nu au de ceea ce fac eu am pățit cu ei nu mai as merge acolo pentru nimic și nici nu recomand la nimeni să meargă acolo vai samar de ei
Amalia Sferle
Amalia Sferle2 ani în urmă
Dezamăgire totala!
Preturi aberante, calitate lasă de dorit!!
Atitudinea lasă de dorit.
Larisa bpd
Larisa bpd2 ani în urmă
Mulțumim doamnei doctor pentru ca pisicuța noastră Miți este bine❤❤❤ recomand cu mare drag, atât pentru serviciile oferite cât și pentru amabilitatea tuturor.
Diana Larisa
Diana Larisa4 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar din oras! Am cei mai bolnaviciosi/ghinionisti catei ever, iar de fiecare daca cand am apelat la doamnele doctor ne-au ajutat cu drag si ne-au vindecat "bubele"cu profesionalism (chiar si in zilele libere sau in afara programului). Eternele aglomeratii din sala de asteptare stau drept dovada. Personalul este unul tanar, amabil si mai ales dedicat, care iubeste toate animalutele ce le trec pragul si e capabil sa se adapteze tututor tipurilor de clienti: tineri, invarsta, glumeti sau seriosi. Sunt oameni ce imi inspira incredere si ce ne-au scos din multe incurcaturi. Mereu am ales ce e mai bun pt cateii nostri, inclusiv tratamente, analize, hrana...de aceea am apelat la Vital Vet, unde ni s-au recomandat tratamente de top, de cea mai buna calitate. Ii recomandam tuturor cunostintelor noastre ce isi privesc animalelele de companie drept membrii ai familiei, deoarece ei pot aprecia cu adevarat munca depusa de echipa Vital Vet 🥰 (E usor sa fii medic cand pacientul iti spune ce il doare, insa e nevoie de chemare, daruire, pasiune si cunostinte solide sa fi medic veterinar, cand trebuie sa ghicesti doar din "priviri" suferinta pacientului si sa o vindeci)
Axtrom Romania (Packaging Solutions)
Axtrom Romania (Packaging Solutions)2 ani în urmă
La doua zile dupa ce a intrat in familie, Hami, a inceput sa vomite... a mancat orice pietricica din curte.. primul moment de liniste a venit doar dupa ce am intrat in cabinetul lor... fetele ne-au zis ca se ocupa ele si dupa 3 ore, era ca nou... stiu cum sa te asigure ca stiu ce fac !!
Mihaela Szacacs
Mihaela Szacacs2 ani în urmă
Pacientii primesc toata atentia. Simti ca esti tratat asa cum trebuie. Primesti explicatii detaliate despre afectiunile pacientului si despre modul de aplicare al tratamentului.
Locații recomandate