/Bihor/Coafor

MC Beauty Studio

Strada Țepeș Vodă 31, Oradea 417498, România

MC Beauty Studio
Coafor
4.8
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WRM+76 Oradea, România
+40 743 841 668
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aura Nica
Aura Nica4 ani în urmă
Dezamagitor... mi-am facut o programare pentru un tuns, vopsit si aranjat la o anumita coafeza, dar din binecuvantate pricini aceasta nu a ajuns sa-mi faca nici una din cele mai sus enumerate.. au facut un experiment pe mine alte doua fete, care mi-au lasat un perciune mai lung altul mai scurt... De vopsit... ce sa zic... pe langa faptul ca nu a iesit culoarea care am vrut-o - deja e spre portocaliu, mi-a mai si ars scalpul cu decolorantul pe care l-au tinut muuult mai mult decat trebuia. Exact ca si cum m-as fi facut eu acasa. Sau mai rau. Plus ca pretul e de 3 ori mai mare. Multumesc pentru experienta! Cu siguranta nu am sa revin si nici nu am sa va recomand.

Las aici cateva randuri la raspunsul dvs, dar fara a-mi schimba parerea si steluta. 😊

In primul rand, am raspuns dupa 4 zile, din acelasi motiv din care si voi ati facut-o tot dupa alte 4 zile. Probabil am avut putina treaba si nu am putut lasa "oripilanta" parere fix cand am iesit din salon.

Daca bine tin minte, si tin, i-am spus doamnei ca nu era ceea ce imi doream, referitor la culoare. Dar dumneai a spus ca ma prinde. I-am arata exact poza cu ceea ce imi doream. Dar na... asta a iesit, asta ma prinde. 😊 Plus ca nu am stiut ca trebuie sa imi prezint si la receptie doleantele.

Putin probabil ca un perciune era mai scurt ca celalalt? Ei.. va asigur ca nu mi-"am dat frau liber imaginatiei" si sa-mi fi pus ulei de ricin doar pe o parte pentru a ajunge la aceasta diferenta si pentru ca mai apoi sa ajung sa ma plang aici.

Apreciez si eu lucrul in echipa. Dar cand am facut programare am precizat ca vreau ca X sa se ocupe de mine pentru ca stiu cum lucreaza si pentru ca imi placea. Puteati sa ma informati de la inceput ca ea nu va face parte DELOC din echipa. Macar stiam sa ma reprogramez/reorientez. Mda... stiu ca era sambata si sezonul nuntilor s.a.m.d. Scuze s-ar gasi, nu-i problema.

In fine. Acum ramane sa creada fiecare ce vrea. Eu doar mi-am descris experienta pe care am avut-o (eu) aici. Atat.

Toate cele bune pe mai departe!
Cristian Dan
Cristian Dan4 ani în urmă
Un salon pe gustul meu: oameni frumoși, amabili, mereu cu zâmbetul pe buze si foarte foarte talentați!!!
Recomand din tot sufletul
Teodor, a Hanciuydu
Teodor, a Hanciuydu4 ani în urmă
Foarte multumita!!! Un staf minunat....am iesit din salon si nu imi venea sa cred ce culoare minunata mi-au creat!!!
Madalina Anca
Madalina Anca4 ani în urmă
O echipă extraordinară, profesionalism desăvârșit, calitate superioară! Totul pentru o schimbare totală! 👌👍😍
Copywriter Teodora Ivan
Copywriter Teodora Ivan4 ani în urmă
O echipă profesionistă, un loc primitor, o atmosferă plăcută
Clara Adriana
Clara Adriana5 ani în urmă
Excellent.Echipa de Profesionisti ! Am vrut o schimbare de culoare si am primit exact ce mi-am dorit ! Recomand doritorilor de calitate !
Emoke Szasz
Emoke Szasz2 ani în urmă
Un salon cu personal profesionist. Un mediu placut unde a-și merge de giecare data cand am nevoie de relaxare. O recomand cu incredere.
Onix xyz
Onix xyz2 ani în urmă
Am intrat in salon cu parul tuns acum vreo 7 luni de catre o persoana care nu stiu ce cauta cu foarfeca in mana si am iesit cu o tunsoare superba, peste asteptarile mele. A tuns minimul necesar, cat sa corecteze forma si sa ma scape de varfurile deteriorate. A respectat cerintele si pretentiile mele. M-am plimbat prin multe saloane si ori ieseam cu parul cu mult mai scurt decat ceream eu, ori cu o forma diferita de cea din imaginea aratata, ori..multe tipuri de ori. Dupa multe dezamagiri anterioare, pot sa spun ca am gasit in sfarsit o coafeza buna si profi pe care nu am sa o mai schimb. Multumesc Alexandra!
Locații recomandate