/Bihor/Coafor

Cosmo Beauty School

Strada General Gheorghe Magheru 20, Oradea 410057, România

Cosmo Beauty School
Coafor
4.6
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5R+W2 Oradea, România
+40 731 234 028
ilovecosmo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Giulia Groza
Giulia Groza4 ani în urmă
Cosmo Beauty School, scoala unde am invatat cu adevarat ce inseamna "makeup ".
Trainer-ele Mirela Bere si Andra Pop au fost cele mai dragute profesoare ever ❤❤❤ Va multumesc dragele mele pentru tot sprijinul si atentia acordata ! Va pup si va iubesc ! ❤❤❤❤❤
Recomand cu cea mai mare încredere Cosmo Beauty School ! ❤💄👄
Camelia Nemeș
Camelia Nemeș4 ani în urmă
Cursul de Machiaj de bază îndrumat de două profesoare foarte drăguțe și dedicate mi-a fost de mare folos, am învățat foarte multe de la ele și recomand tuturor persoanelor care doresc să urmeze un astfel de curs!
Nadia Pop
Nadia Pop6 ani în urmă
Cursul a fost minunat. Multumesc Cosmo
Luminita Kovacs
Luminita Kovacs7 ani în urmă
Recomand cu multa incredere,un salon moder si foarte primitor!!!
Monica Brindus
Monica Brindus8 ani în urmă
Am venit voluntar ca model pt machiaj, nu pentru pensat!!!!!!!!!!

De cand ma stiu am avut sprancene groase, daca e ceva pentru care am fost laudata sau admirata mereu au fost sprancenele mele... nu am fost niciodata la pensat; in cei 20 de ani ai meu mi le-am facut singura mereu.
Am vazut ca ma penseaza, mai mult deecat am mai fost pensata ca model pana acum, a venit si indrumatoarea 1 data si i-a confirmat fetei ca da e bine....cum a fie bine daca eu cand am ajuns acasa, m-am demachiat si am inceput sa plang cand am vazut ce scobitori am in loc de sprancene.
Nu imi sta bine cu sprancene subtiri si nu am venrit la pensat.
Tin sa mentionez ca am fost model si pentru examen la machiat si mai mult de creion si periat nu au mai avut de suferit deloc sprancenele mele si au mai primit si laude, una dintre examinatoare spunand ca sunt cele mai frumoase si naturale sprancene pe care le-a vacut in muuult timp.

Va rog frumos, aveti grija ce profesori aveti!! sa fie macar atenti la ce fac fetele cand invata, ma gendesc ca e in avantajul vostru si va rog sa luati atitudine.
Denisa praja
Denisa praja9 ani în urmă
Personal cu experienta, de la care ai ce sa inveti. Atat cele de la cosmetica, manichiura si frizerie se implica foarte mult, ceea ce inseamna ca sunt dornice sa ne invete ceva nou si sa ne imparta din cunostintele lor. Un loc foarte curat ingrijit, cu o locatie foarte buna. Preturile cursurilor sunt ok avand in vedere profesionalismul personalului. Felicitari!
WILD SIDE
WILD SIDE9 ani în urmă
Am avut ocazia de a face cursuri de manichiura-pedichiura la acest salon si consider ca a fost un lucru minunat. Pe langa faptul ca am invatat multe, m-am imbogatit cu experiente si am reusit sa cunosc oameni noi.
Laura Balaura
Laura Balaura2 ani în urmă
Nu recomand cursul de micropigmentare cu doamna Catalina Popa. Am dat 4500 leí ca sa ma uit cum isi face ea clientele. Cursul mi-au zis ca trebuia sa fie intensiv 8 ore pe zi..in prima zi am stat 6 ore si a doua zi 5 ore .. pe model abia am pus mana vreo 15 min aproximativ in rest a facut ea tot. Inteleg ca este un curs de baza dar o profesoara buna iti arata.. te pune sa faci si iti corecteaza greselile.. am facut o spranceana pe látex si a venit ea si a corectat si a facut ea mai departe.. eu m-am uitat la ea , .asa puteam sa ma uit pe YouTube si invatam mai multe.bani pierduti aiurea.
Locații recomandate