/Alba/Coafor

Padres Barber Shop

Bulevardul Transilvaniei Nr. 9, bl.20 TURN, sc.1, et. parter, ap.1, Alba Iulia 510005, România

Padres Barber Shop
Coafor
5
272 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H96+QG Alba Iulia, România
+40 766 474 161
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin-Andrei Kovacs
Catalin-Andrei Kovacs2 ani în urmă
Experienta sincera: am ajuns fara nici o asteptare si baietii au intrecut stadardele cu care eram obisnuit la Cluj-Napoca. De revenit clar, raport calitate/pret excelent
Sebastian Goadă
Sebastian Goadă2 ani în urmă
Un salon cu adevarat profesionist, a reusit sa ma impresioneze in primul rand prin personal, baieti tineri si dinamici, fiecare aplicand un stil unic. Designul este un alt punct forte, axat pe partea masculina, old school, decoratiunile si atmosfera iti fura privirea, brusc te intorci in timp, uiti de viata cotidiana si traiesti momentul.
Este cu siguranta un loc in care ai vrea sa te intorci.

*tip : Chiar daca nu esti client si vizitezi salonul risti sa fi servit automat cu o cafea sau ceva racoritor 😄
Negru Narcis Petru
Negru Narcis Petru2 ani în urmă
Design-ul locației este unul aparte, muzica, personalul, locația, toate sunt la cele mai înalte standarde. Pe lângă o tunsoare suppper poți avea parte de o experiență foarte plăcută! Recomand, foarte recomand!
Catalin HR
Catalin HR2 ani în urmă
Am venit din Bucuresti si am avut cea mai frumoasa experienta in materie de haircut intr-un Barber Shop. Atmosfera e mereu destinsa plina de voie buna, cafeaua extraordinara si personalul foarte profi. Voi reveni mereu cu drag la ei!
George Daniel Voina
George Daniel Voina2 ani în urmă
Un loc special potrivit bărbaților dedicat celor care își rup din timpul o oră de relaxare totală pentru frizura lor !( Pe viitor așteptăm și 2 coreene cu două frunze de palmier și plus un masaj frontal și la umeri )😁
Beniamin-Mihai Ruja
Beniamin-Mihai Ruja2 ani în urmă
Sunt foarte mandru de evolutia si schimbarile facute de aceasta echipa de barbers. Ii cunosc de aproximativ 9 ani. Pe parcursul acestor ani am vazut foarte multa munca si eforturi care le-au facut pentru noi ca si clienti, au pus la baza cele mai bune ingrendiente precum seriozitate in programari si profesionalism in tot ceea ce fac. Incepand de la echipamente pana la modul cum isi intampina fiecare client cu entuziasm si ofera cele mai bune servicii de pe piata, rezultatul padre’s barbers shop e cea mai buna descriere. Felicitari pentru tot ce faceti pentru noi si mult spor baietii!👌🏻
AnNAMaRyA
AnNAMaRyA2 ani în urmă
Eu personal nu, dar amore mio da! 🥰 Un decor original, vintage, autentic, chiar mi-aș dori să beau o cafea acolo, și să fac ceva poze, dacă mi se permite, bineînțeles!
Un client mulțumit, e un client fidel! 😍Recomand cu mare drag și încredere! 💯
Horia Babut
Horia Babut2 ani în urmă
Unic, autentic, stilat, plin de voie buna, un loc care iti ramane in minte si vrei sa-l arati tuturor, doar ca sa te dai mare, aratandu-le unde iti faci tu "freza" . Un loc in care vrei sa revii cel putin o data pe saptamana si sa te bucuri de aceleasi servicii de calitate si de o vorba buna. Nu ai cum sa uiti ca ai programare la Padres, pt ca e momentul tau... si nu ai cum sa-l ratezi.
Am umblat mult, dar... deocamdata, fara egal.
Multumesc si ma inclin!
Locații recomandate