/Tulcea/Clinica de chirurgie plastica

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Tulcea

Strada Toamnei 7A, Tulcea 820127, România

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Tulcea
Clinica de chirurgie plastica
4.9
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QFW+2V Tulcea, România
+40 744 400 706
unident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitra Apostol
Dumitra Apostol2 ani în urmă
Clinica UNIDENT-aparatură de performanta, servicii premium și personal dedicat profesiei.
Am fost tratată cu profesionalism de înaltă clasă de către d-na doctor MATACHE IOANA, de care a fost alături d-na asistenta BUZILA MĂDĂLINA.
Mulțumesc din suflet echipei pentru atenția acordată.
Recomand clinica UNIDENT-doctor MATACHE IOANA.
Lidia covaliov
Lidia covaliov4 ani în urmă
Ati reusit sa faceti inca un pacient fericit. Va multumesc din suflet pt comportamentul profesionist, politicos, respectuos, pt intelegerea fata de dorintele pacientului si foarte important punctualitate. Atmosfera clinicii, estetica (designul), ambientul, curatenia exemplara inspira incredere. Sentimentul de bine si siguranta m-a insotit pe tot parcursul celor 4 sedinte. In privinta tratamentului trebuie sa specific ca mainile care au avut grija de mine (m-am simtit ca la SPA) au fost ale doctorului Macovei. Multumesc pt rezultatul obtinut, sunteti o stomatologie model iar tulcenii, cel putin in aceasta privinta, nu au de ce sa apeleze la clinicile capitalei sau ale altor orase mai mari. Perluta e aici.
Si........mai am ceva de adaugat :) "Vintage Cafe" e o muzica perfecta de relaxare si visare, m-ati inspirat, o ascult cu placere.
Alexandru balaban
Alexandru balaban2 ani în urmă
Astăzi am fost la cabinet cu fetita și fiind la primele experiente în care a luat contact cu doctorul stomatolog i-a fost puțin teamă.
Am întâlnit-o în cabinet pe doamna Ioana Matache, un medic foarte blând și prietenos cu pacienții și în special cu copiii.
După dialogul purtat, fetitei i-a trecut teama, doamna doctor i-a pus și desenele preferate și discutau parcă erau cel mai bune prietene, iar între timp i-a scos și un dințisor și l-a plombat si pe cel cariat.
Văzând devotamentul doamnei doctor, dar și dragostea față de profesie și copii, am decis să facem o nouă programare și să intervenim unde mai sunt probleme.
Bine, că doamna doctor a avut un ajutor de nădejde, pe iscusita asistentă Mădălina Buzilă care s-a împrietenit repede cu fetița și i-a oferit un dințisor de jucărie.
De astfel de oameni are nevoie România.
Toată stima și respectul nostru și să vă țină Dumnezeu sănătoși.
Mirela Simionov
Mirela Simionov2 ani în urmă
Recomand Cinica Dentară - Unident din două motive: profesionalism si respect fata de pacient. Apreciez, in cazul domnului doctor Purice Alexandru, modalitatea de dialog si siguranța profesionala in respectarea planului de tratament.
VibraMedRo (VibraMedRo)
VibraMedRo (VibraMedRo)2 ani în urmă
O experienta de exceptie in mijlocul unor profesionisti bine pregatiti. O echipa de 5 stele! De la intrarea in clinica, pana la momentul când te așezi pe scaun in cabinet și apoi pana la ieșirea pe usa clinicii ești tratat cu profesionalism și foarte mult respect. O sa mai revin cu drag și cu mare încredere!
Elena Luca
Elena Luca2 ani în urmă
Am apelat la aceasta clinica deoarece anul trecut , baietelul meu de 3 ani, se tot plângea ca il doare un dintisor. Se pare ca avea infectie. Imi faceam grija cum va decurge operațiunea, insa cu ajutorul doamnei doctor Ioana Matache , ce a dat dovada de o rabdare de fier si de o calmitate,l-a făcut pe cel mic sa se degajeze.Acum de curand ne-am întors pentru alte interventii si de aceasta data ne-a intampinat domnisoara asistenta Tudor Simona ce a vorbit tot timpul cu băiețelul meu. Am numai vorbe de laude doamnelor ce au dat dovada ca le este draga meseria.
Mirela Timofte
Mirela Timofte2 ani în urmă
Clinica Unident este cea mai avansata din punct de vedere al aparaturii de ultima generatie, al spatiului foarte bine organizat si nu in ultimul rand al personalului foarte bine pregătit. Receptia este primul impact al pacientului cu clinica, personalul care lucreaza acolo este foarte amabil, ofera toate informațiile solicitate, astfel ca nu exista nici un detaliu care rămâne ambiguu. Recomand cu toata increderea clinica Unident.
Luiza Demirgian
Luiza Demirgian2 ani în urmă
Conditii excelente de primire, prezentare a posibilitatilor de tratament,tratare excelenta, depaseste chiar si clinici internationale. Personal extraordinar de cald si de bine pregatit ce iti asigura calitatea lucrarilor in maxima siguranta.
Locații recomandate