/Prahova/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Ploiesti Medicover

Strada Mihai Eminescu 7-9, Ploiești 100312, România

Clinica Ploiesti Medicover
Clinica de chirurgie plastica
2.2
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2JG+8R Ploiești, România
+40 244 570 801
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Stefan
Andreea Stefan2 ani în urmă
Doctorul Gheorghe Botica ar trebui sa si schimbe atitudinea față de pacienți. Nu am apreciat atitudinea arogantă si nici vorbitul la pertu.
Gabriel Anghel
Gabriel Anghel2 ani în urmă
30 minute am așteptat sa răspundă cineva....și nimic!
Dezamăgitor
MADALINA ANDREI
MADALINA ANDREI2 ani în urmă
Draga Medicover, prima interacțiune cu clinica voastră este telefonica ptr 90%dintre clienti.La telefon ți se răspunde după apx 40 minute de sunat; dacă ceri sa te resune atunci o fac intr- o zi, în 2 zile sau deloc _nicidecum 1 h cum anunțați la telefon.Daca ajungi în clinica constați cu surprindere ca este personal suficient pentru preluarea apelurilor dar prioritare sunt discuțiile personale, favorizarea unor cunoștințe....etc!
Dacă nu m-ar determina contractul realizat de angajator, nu as veni niciodată la voi!
Ra Neagu
Ra Neagu2 ani în urmă
Cu excepția domnului doctor Cristian Predescu, care merită 5 stele, toată lumea are lipsă de politețe, recepționere nu răspund la "bună ziua", când am intrat eu erau ocupate să discute cu o prietenă pacientă în gura mare in hol, una dintre recepționere m-a ignorat total, a venit un medic care nu a răspuns nici el la "bună ziua", nu găsesc pacienții și programările în sistem, nu dau indicații către cabinete, zici că sunt fumate femeile.
Xrip100
Xrip1002 ani în urmă
De 3 zile stat cu orele in call center, trimis cerere sa ma sune ei de 10 ori si nimic. Merita aceaste recenzii din plin
Andi Aldea
Andi Aldea2 ani în urmă
Timpi foarte mari de așteptare pentru cele mai banale lucruri, te programează la ora 9, iar la ora 11 nici măcar nu intri în cabinet, făcându-te să pierzi o zi întreagă. Cea mai proastă clinică din oraș.
Clau Dia
Clau Dia2 ani în urmă
Partea de recepție și preluare a apelurilor este jalnică. Am incercat sa fac o programare , am stat in telefon minute bune așteptând să preia cineva apelul...am ales opțiunea pusă la dispoziție de către ei și anume prin apăsarea tastei # sa fii contactat de un operator in maximum o oră. Nu s-a întâmplat asta, am revenit cu apelul...aceeaai poveste...foarte dezamăgită...
Singurul plus este personalul medical , dar uneori partea de recepție te face sa te lipsești și să cauți doctorii in altă parte.
Radu Duta
Radu Duta2 ani în urmă
Timp de așteptare enorm, sa stai 3 ore și ceva pentru medicina muncii, jalnic, ținând cont ca aveam programare la 9, eu și încă 20 de persoane la aceeași ora, jalnici!
Locații recomandate