/Olt/Clinica de chirurgie plastica

Centrul Medical San Medica

Strada Vasile Alecsandri 1, Caracal 235200, România

Centrul Medical San Medica
Clinica de chirurgie plastica
3.1
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4983+2H Caracal, România
+40 249 517 557
sanmedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Dorobantu
Ramona Dorobantu2 ani în urmă
Am facut o programare pentru mama mea la aceasta clinica(mare greseala!) la dr Dumbrava. Am ajuns la programare cu 20 de minute inainte(programarea era la 15:20), mama a intrat in sala de asteptare undeva pe la 15:10, eu a trebuit sa o astept afara. Am asteptat si am asteptat si am tot asteptat pana la 16:20 cand m-am enervat si am sunat la usa. Iese un domn si ma intreaba:"Ce este?" I-am spus ca mama mea este inauntru de la ora 15:20 si nu intrase la programare nici macar dupa o ora de asteptare si ca mi se pare inadmisibil ca avand programare la o anumita ora sa nu se respecte acest lucru?! Atunci,care mai este rolul programarilor daca ele nu se respecta?!

Si raspunsul lui,agitat si deranjat de intrebarile mele:"Dar dumneavoastra aveti o problema cu practica medicala sau cu faptul ca se decaleaza programarile? Ce, vreti sa dau toti oamenji afara ca sa intrati dumneavoastra?". Mi-a inchis usa si a plecat fara sa mai zic altceva. Apoi cand a iesit mama mea de la programare,mi-a spus ca domnul respectiv a inceput sa tipe si sa ma jigneasca in sala de asteptare pe motiv ca nu am educatie. In plus,doamna Dr. Dumbrava(sper sa vada si dansa acest review) a consultat-o superficial pe mama,fara sa ii spuna nimic concret,fara sa ii puna diagnostic sau sa ii comunice urmatorii pasi ce trebuiesc facuti(spre exemplu: mai multe investigatii, tratament de urmat). In schimb, doamna Dumbrava a tinut sa ii spuna mamei mele ca daca ar fi iesit dansa afara,m-ar fi facut"cu ou si cu otet"(expresia dumneaei). Ca sa nu mai mentionez faptul ca am platit costul pentru consultatie si ecografie desi consultatia a lipsit cu desavarsire. Concluzia ce se poate trage din aceasta experienta este urmatoarea: cei angajati in clinica nu stiu DELOC sa se comporte cu pacienti si nici cu oamenii,in general, amabilitate si profesionalism:ZERO, servicii:ZERO, nu au pic de respect pentru pacienti si nu exista o calitate a serviciilor.

Nu va recomand aceasta clinica!!! Daca nu doriti sa aveti aceeasi experienta neplacuta, va recomand sa mergeti la o alta clinica privata care isi respecta pacientii,serviciile pe care le presteaza si care stie sa discute cu oamenii intr-un mod profesional.
Catalin Goagea
Catalin Goagea4 ani în urmă
Niste retarzi! Am avut programare la 14.30...mi s-a spus ca nu ajunsase domnisoara doctor....si am stat linistit pe scaun...pana la 16....si am intrebat daca mai vine sau ceva....mi s-a raspuns sec ca a si plecat si ca am fost strigat! Recomand doar daca vreti sa dati bani pe o experienta pe care vreti sa o aveti si la spitalul mjnicipal!
Gogo
Gogo5 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica si am fost tratat impecabil
Carmen Naval
Carmen Naval2 ani în urmă
Servicii de excepție. Atmosferă caldă și primitoare. Tot personalul este foarte amabil. Condiții foarte bune și multă seriozitate. Recomand această clinică.
Little Pink
Little Pink2 ani în urmă
Niste amatori... te duci sa faci medicina muncii si trebuie sa umblii la fiecare privat in parte pe preturi duble de examinare!..
Clau Claudia
Clau Claudia2 ani în urmă
Foarte nemulțumita,nu aș reveni!
Leliana Baisoiu
Leliana Baisoiu2 ani în urmă
Am fost cu Mama ,serviciile sunt excelente.
Andrei Stejar
Andrei Stejar2 ani în urmă
Locații recomandate