/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Filip Ardelean

Strada Frunzișului 75, Cluj-Napoca 400000, România

Dr. Filip Ardelean
Clinica de chirurgie plastica
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
QH2C+8M Cluj-Napoca, România
+40 745 066 525
doctorardelean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Evelyn Hail
Evelyn Hail2 ani în urmă
Experienta mea cu domnul doctor a fost de nota 10.
Inca la prima consultatie am simtit ca mi-am gasit doctorul pentru augmentare mamara. Fara sa-i spun, stia exact cum imi doream sa arate sânii mei.
Imi raspundea la toate intrebarile ( si online ), era intotdeauna calm, foarte prietenos si cu un zambet pe fata. Profesionalismul aratat de el m-a calmat total inainte de operatie, aveam 100% incredere in el si aveam 0 emotii.
Om si doctor exceptional, recomand cu drag si incredere.
Ionela rusu
Ionela rusu4 ani în urmă
Am avut o experienta de 5 stele legata de o interventie excecutata de Dr. Filip Ardelean. Este un medic exceptional si OM in adevaratul sens al cuvantului. Este uman si dedicat, pasionat si cu multa rabdare, un profesionist desavarsit.
Mi-a castigat increderea de la prima consultatie. Am avut o interventie de ale carei rezultate sunt mai mult de cat incantata.
Am fost multumita de intreg procesul, de la consultatie, interventie si suport post operator.
Il recomand cu toata increderea.
Multumiri pentru toata grija si atentia acordate!
Oana Hategan
Oana Hategan4 ani în urmă
Experiența mea în ceea ce privește operația de rinoplastie și deviație de sept pentru mine a fost una mai mult decât mulțumitoare. Cu siguranța cel mai mare aport l-a avut domnul doctor Ardelean, căruia îi mulțumesc încă o data pentru tot. M-am convins încă de la prima noastră consultație ca mi-am găsit doctorul; dânsul a știut exact ce îmi doresc fără a-i spune care îmi sunt”ofurile” și nevoile. Astfel, mi-a fost corectată problema medicală care de mulți ani mă deranja și estetic am obținut năsucul mult dorit ❤️.Despre recuperare pot spune că a fost una neașteptat de ușoară, nicidecum la ce m-am gândit ca va fi. Domnul doctor a fost un adevărat profesionist, suport moral și bun sfătuitor de fiecare data când am avut nevoie. Mă bucur enorm că pot povesti această experiența cu zâmbetul pe buze, văzând și simțind că a fost un succes din toate punctele de vedere. Așteptările mele au fost cu mult depășite iar la întrebarea “ ai mai face o dată operația?” răspunsul meu ar fi “ categoric DA”! Dar numai la domnul doctor Ardelean!😁🙏🏻
Locații recomandate