/Braila/Clinica de chirurgie plastica

Hyperclinica MedLife Braila

Strada Pietății nr. 2, Brăila 810249, România

Hyperclinica MedLife Braila
Clinica de chirurgie plastica
2.7
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X45+QG Brăila, România
+40 239 960
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LILI NIK
LILI NIK2 ani în urmă
Cei mai buni medici și asistenți se comporta super cu copii și cu adulții și te tratează super.nota 10
Madalin Dumitru
Madalin Dumitru2 ani în urmă
personalul atat de la receptie cat si de la programari sunt jalnici, nu stiu ce fac, anuleaza programari fara instintarea pacientului, nu te anunta cand dr. nu ajunge la o programare. S-a intamplat sa ma duc la medlife la programare si sa mi se spuna la receptie ca astazi nu este dr la care eram programat...lipsa de profesionalism din partea lor, celor de la receptie si programari. Sa se ia o masura pentru asta, va rog. Doamna Dr. Sisu Livia Karmen nu isi respecta programarile
Valerica Gheorghe
Valerica Gheorghe2 ani în urmă
O experienta dezamagitoare cu dna dr dermatolog Kaperonis,lipsa de interes fata de pacient,nici nu s a ridicat de pe scaun sa se uite,superficiala!!!
Nicolae Jantea
Nicolae Jantea2 ani în urmă
O rușine de clinica nu recomand la nimeni bătaia de joc acestor presupuși doctori care te cheamă la o ora și stai încă o ora sa intri ......sa va duceți unde sa dus mamaia acuma 7 ani 🤫🤫🤫👎👎👎👎👎
Ginetta t
Ginetta t2 ani în urmă
Am facut 2 programari pentru 2 teste Real Time PCR pentru 2 rude care au vrut sa se testeze in vederea obtinerii unui tratament adecvat in cazul in care testele vor fi pozitive, la indrumarea medicului de familie. Desi nici unul nu avea temperatura, pentru faptul ca au spus ca tusesc moderat insa nu au calatorit sau intrat in contact cu persoane declarate pozitiv, acestia nu au fost testati.Acestia nu se deranjeaza sa raspunda de ce nu vor sa i testeze, si dupa ce criterii clinica testeaza pacientii, vor doar sa faca teste negative si sa incaseze banii ? sau sunt clinica medicala care trebuie sa testeze la cerere fara discriminare, indiferent de afectiuni. Refuzul acestora de a testa si imposibilitatea de a accesa un tratament corespunzator poate avea urmari dramatice, acesti oameni nu au dorit sa ajunga la spitalele de stat, tocmai ptr a evita riscul infectarii, deoarece amandoi au si alte comorbiditati, si in cazul in care sunt pozitivi sa poata lua tratament acasa. DsP ul nu fac teste acasa, dupa multe cautari am gasit o alta clinica care au facut testele imediat. O sa verific vu un avocat cum vor putea sa raspunda pe cale legala refuzul lor si drepturile omului de a fi testat. Sa va fie rusine!!!
Andrei Bocarnea
Andrei Bocarnea2 ani în urmă
Un gust amar din partea fetelor de la Recepție și dr.Sisu Lavinia care nu respecta programările. Am făcut programare in urma cu o săptămâna și cu o zi înainte am fost sunat dacă pot sa vin de dimineața la 8:30 in schimbul orei 11:30. Am spus ca nu pot pentru ca m-am învoit de la serviciu.
A doua zi am ajuns la medlife la 11:30 conform programului și după o ora de așteptare am aflat de la persoanele de la Recepție ca doamna doctor a întârziat și ele nu au fost capabile sa sune din bun simt pacienții pentru informare.
Concluziile le trage fiecare.
Valentin Samson
Valentin Samson2 ani în urmă
am o fractura de glezna,am fost la ei la un medic specialist....30 de segundo a durat as imi spuna ca nu are ce sa imi faca daca nu vin cu o radiografie. 250 de lei ma costat informatia!cea de la ghiseu insista ca atat costa vizita..nicidecum si vreo consultatie..nici nu sa uitat poate am piciorul rupt..nimic..nu mai spun ca la 18:30 cand aveam programarea, medicul era pe la galati. fugiti de hoti!
Teodor Marin
Teodor Marin2 ani în urmă
Receptia este oribila, tupeu si nesimtire gratuita la adresa clientilor. Daca a ajuns o receptionista de 20 de ani sa anuleze programarile unui medic cardiolog cu 5 minute inainte. De evitat.
Locații recomandate