/Vrancea/Cinema

Cheile Tișiței

DN2D, Lepșa 627369, România

Cheile Tișiței
Cinema
4.7
703 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WHRR+6C Lepșa, România
+40 753 313 227
cheile-tisitei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Panaitescu
Florin Panaitescu2 ani în urmă
Superb !
Later Edit: am revenit 2 ani mai târziu 🙂
Am parcurs în întregime traseul prin chei (7,5 Km).
Tunelul de câteva sute de metri din capăt trebuie parcurs, neapărat. O frontală ajută 🙂
Pont: dacă traversați un mic curs de apă, pășind din piatră în piatră, NU călcați pe vreo piatră udă. Este foarte alunecoasă ! 🙂
Paul Radu
Paul Radu2 ani în urmă
Foarte frumos, nu prea știe multă lume de acest loc. Traseul nu este unul greu, are in jur de 14 km până la tunel și retur, poate fi practicat tot timpul anului, dar cu încălțăminte adecvată. Unele porțiuni pot fi periculoase așa că fiți cu băgare de seamă acolo. Practic, traseul se suprapune peste un fost drum forestier construit de nemți în al doilea război mondial pentru transportul materialului lemnos. Veți vedea poduri și arcade din fostul drum cât și tunelul ce are o lungime de peste 200 m și face legătura între Tișița Mare și Tișița Mică. Peisajele ce trec prin fața ochilor sunt de vis!
Roxana Voinescu
Roxana Voinescu2 ani în urmă
Traseu minunat, echipat corespunzător pentru drumeție, cu apa in rucsac și ceva mâncare, te poti încărca sufletește, cu peisaje superbe pe poteci, podete, scări. Un traseu de 7 - 8 km. Dacă vremea e bună, se ajunge la un tunel. Eu am abandonat după 3 km.... cu mare regret.
Luciana Cobilita
Luciana Cobilita2 ani în urmă
Locatia este superba. Este relativ aproape de cascada Putna. Nu ne-a lipsit nimic. Eu am fost singura din vila care am avut ceva probleme cu salteaua, insa cu totii s-au plans ca sunt pernele cam mici. Totul a fost bine.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Sincer, nimic interesant.
Nu înțeleg nici de ce se percepe o taxă la intrare dacă nu există punți peste apă în siguranță și trebuie să îți riști viața.
Am parcurs doar o parte din traseu, fără dificultate, doar mers pe drum drept, pentru că nu erau punți iar vremea era cam urâtă...
Trasor
Trasor2 ani în urmă
Un peisaj sălbatic și frumos, niciodată nu am ajuns prea departe pe traseu din varii motive.
Totuși senzația e de delăsare, căci nu mai era nimeni la intrare să taxeze turiștii iar asta îți dă un sentiment de abandon......
Ioan Brasoveanu
Ioan Brasoveanu2 ani în urmă
Extraordinar de frumos. Peisaje sălbatice, curățenie, aer curat. Cale de vreo 7 km. Merita vizitat, chiar și cu copii mici!
Lumi Stef
Lumi Stef2 ani în urmă
Traseul prin chei este accesibil oricui este echipat pentru drumetie si are pofta de peisaje, aer curat, sursurul apei si ciripit de pasarele.
Accesul in rezervatie costa 3lei de persoana. Le- am parcurs in 4:30h, dus intors, 2x7km, plus tunelul mare 267m pe sens. Pentru traversarea tunelului este nevoie de lanterna.
Locații recomandate