/Tulcea/Cinema

Cityplex Tulcea

Strada Babadag 159, Tulcea, România

Cityplex Tulcea
Cinema
4.1
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q9W+HH Tulcea, România
+40 740 027 555
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anisia Br
Anisia Br2 ani în urmă
Ce ar fii sa ne deplasăm putin de a fii acel orășel Tulcea si sa ne dam putin interesul de a ne face un site actualizat , o pagină actualizată de fb , insta etc , un număr de telefon alocat .
Eu zic ca ar fii ok tinand cont ca de un an tot incerc sa contactez acest cinema si nu găsești nicio urmă de el de parca suntem in evul mediu .
Silviu sandu
Silviu sandu4 ani în urmă
O experiență extrem de proastă! 27. Aprilie 2019 la ora 16 trebuia sa ruleze un film 3D pentru copii.
Pe site anunță că este în program, dar când ajung la casa de bilete sunt infirmat ca nu mai rulează filmul, motiv: " nu mai avem ochelari 3D." Sa vă mai explic cum au primit 2 fetite de 5 -7 ani vestea.....
Aștept conducerea sa îmi zică dacă anulează și celelalte filme 3D de astazi
Angela tudose
Angela tudose4 ani în urmă
Unul dintre putinele locuri din oras unde poti intr-adevar sa te relaxezi, iar in acelasi timp sa-ti lasi si copilul in siguranta. Cinema, restaurante, magazine.
Roxana Elena
Roxana Elena4 ani în urmă
Locul de joaca, cel de langa pizzerie, are cel mai nesuferit patron, reguli nescrie, diferite pt fiecare in parte 👍
Lucian Melca
Lucian Melca5 ani în urmă
Zgomot in sala de cinema de la un ventilator descentrat, ochelari 3D de generatie veche, foarte grei care devin durerosi pana la sfarsitul filmului si trebuie sa-i tii cu mana. Filmul ruleaza doar daca se cumpara minim 4 bilete....deci te duci la nimereala....poate ruleaza...poate nu. Dezamagit!!!
Nicoleta Chermenschi
Nicoleta Chermenschi5 ani în urmă
In sala de cinema scaunele sunt rupte, ecranul se vede foarte prost, miroase foarte urât, nu este curat si aerul conditionat a fost dat la maxim timp de jumătate de oră numai bine sa iesi criogenat. Nu voi mai incerca această aventură...
Alexandru Muntean
Alexandru Muntean5 ani în urmă
In anul 2018, in oras resedinta de judet, intr-un centru comercial, sa nu existe posibilitatea sa cumperi cu cardul un bilet la film. Asta e de stiut!
R. Daneel Olivaw
R. Daneel Olivaw5 ani în urmă
Inchipuiti-va, astia nu ofera posibilitatea banala de a plati biletele cu un simplu card. Miroase a evaziune fiscala de la o posta!!
Locații recomandate