/Salaj/Cinema

Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou

Strada Parcului 16, Jibou 455200, România

Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou
Cinema
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7763+PJ Jibou, România
+40 260 644 950
ccbjb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Doina Pop
Doina Pop2 ani în urmă
Un loc extraordinar de frumos .
O plimbare prin gradină captivează la fel ca și o carte bună.Mulțimea soiurilor de flori,de copaci,modul cum sunt toate aranjate te fac să crezi că ai fi intr-o lume de basm.Zona animalelor sau a peștilor este bucuria copiilor.O zi petrecută aici își merită toți banii,recomand!
Cris Ro
Cris Ro2 ani în urmă
Mult peste asteptari!
Superba mai ales la zonele de interior,in exterior destul de neingrijita dar nici sezonul nu ajuta la aspect.
Acvariul foarte bine intretinut si destul de bogat in specii,gradinile tropicale asemenea...
Intrarea ieftina si personalul foarte amabil,parcare chiar in fata portilor.
Cristina If
Cristina If2 ani în urmă
Nu am nimerit perioada cea mai buna, in octombrie florile sunt spre finalul vieții lor dar se vede că această gradină este un rai, de la trandafiri la cârciumăresele de toate culorile, apoi în sere, cactuși, plante tropicale cu nemiluita, pe canale e plin de broaște țestoase așezate în poziții de stană de piatră, pești roșii, iar, capac, zona cu acvarii este de departe cea mai frumoasă! In orice anotimp merită o vizită mai ales că biletul este doar 10 lei adult și 5 lei elevi, studenți, pensionari.
Dan Macsim
Dan Macsim2 ani în urmă
Este o oază de relaxare, un paradis tropical, un complex de continente.
Este cea mai frumoasă și cea mai bine organizată grădină botanică din câte am vizitat.

Este curat, sunt coșuri de gunoi peste tot, la partea cu baia se mai poate lucra.

Iarba este tunsă, plantele sunt organizate, totul este ok, doar un minus destul de important.
Am înțeles ca e centru de cercetare și toate cele și că animalele sunt pentru atracție sau studiu (cerbii, căprioarele și mistreții sunt ok și au spațiu relativ decent) dar peștii ăia imenși nu au ce căuta acolo, sunt exemplare minunate și trebuie ținuți în acvarii mult mai mari, nu într-un metru cub de apă care în mijloc are un metru cub de ceva stâlp. Vă rog să luați măsuri! Așa să vă gândiți că dumneavoastră sunteți în acel acvariu, raportat la un om, ar fii o garsonieră confort 3, cu pereți de sticlă unde să vină lumea să se hoalbe.

E de luat în considerare, în rest recomand!
Alex Pop
Alex Pop2 ani în urmă
Foarte frumos loc de vizitat pentru întreaga familie .Aici puteți vedea fauna exotica și acvatica din diferite părți ale lumii , un țarc cu cerbi și căprioare, păuni. Prețul biletelor 5 lei adulți copii ai reducere la jumate.
Paul Andrei
Paul Andrei2 ani în urmă
Un efort constant de a menține Grădina Botanică cel puțin interesantă. Câteva porțiuni din păcate sunt prost gândite pentru vizitat, mai ales cele din sere unde mai degrabă îți rupi picioarele sau te zgârii decât reușești să vizionezi plante și flori exotice.
Am fost plăcut surprins să văd că s-au dezvoltat mai multe tematice și este îngrijită dar efortul de a crește suprafața a scăzut puțin din calitate.
Merită vizitat, mai ales dimineața devreme sau seara, peste zi este mult prea cald să te poți bucura de vegetație.
Spre final, aproape de porțiunea Zoo este un sit arheologic în care s-au găsit oasele unor strămoși ai ariciului, mamuți și multe altele. Merită ajung și acolo chiar dacă nu e întreținut prea bine.
Emanuel Branc
Emanuel Branc2 ani în urmă
A fost o zi torida, dar cu toate acestea ne-am bucurat de serele cu plante exotice, de animalele pe care le-am putut privi în habitaclul lor natural și de frumoasele grădini cu flori. Zona păsărilor era pustie din cauza căldurii. Pesemne că au ales sa rămână la sol pe zapuseala ce a fost ;). Un loc minunat, care ar trebui mediatizat mai mult. Eu personal, am aflat de el întâmplător de la un prieten, care nici el nu știa ce comoară se ascunde aici.
Aveți nevoie de cel puțin 3 ore pentru a vizita locația.
Oricum, una peste alta, merită să fie vizitat.
Raluca Laslo
Raluca Laslo2 ani în urmă
Cea mai frumoasă grădină botanică din România. Este și foarte extinsă, are zone de trandafiri, plante din diverse zone ale lumii, plante medicinale, gradină japoneză, două sere rotunde cu plante tropicale foarte frumoase, broaște țestoase, acvarii, inclusiv zonă cu căprioare și porci mistreți. Programați o zi întreagă pentru vizită că o să aveți ce vedea.
Locații recomandate