/Prahova/Cinema

Pensiunea Boema Ploiesti

Bulevardul Republicii Nr. 957, Blejoi 102291, România

Pensiunea Boema Ploiesti
Cinema
3.9
312 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX6H+R5 Blejoi, România
+40 751 025 153
bistroboema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Ioo
Razvan Ioo2 ani în urmă
In ambele camere era un miros neplăcut pe toată durata șederii,perdeaua de la dus e prinsă cu lanț de tavan sta sa cada și aia iar prizele de curent sunt desprinse de pe perete. Gălăgie destul de mare din cauza mașinilor,de la vecini auzi tot ce vorbesc și la ce se uita la televizor . Cu locurile de parcare e și mai rau ,dacă ajungi după ora 22 trebuie sa îți cam cauți pe unde apuci pentru ca sunt limitate și cam putine ,chiar nu ai nevoie de așa ceva după un drum lung . Singurul lucru pozitiv e ca persoanele de la receptie sunt foarte de treaba .
Marius Munteanu
Marius Munteanu2 ani în urmă
Experiența avută cu această locație a fost penibilă. Am făcut rezervare telefonică și înainte să ajungem la ei ne-au sunat sa ne zică că nu mai au camere pentru noi. Au fost "drăguți" și ne-au recomandat o altă locație, Pensiunea Toma, o mizerie de nedescris în locația recomandată. Nu recomand.

Recenzia de o stea este pentru modul în care ne-ați tratat. Am vorbit de două ori despre rezervare și de fiecare dată ne-ați asigurat că avem camera rezervată. A treia oară ne-ați sunat sa ne spuneți că s-a produs o greșeală, îmi este greu sa cred acest lucru, mai ales că am vorbit despre rezervare cu două persoane diferite.
Bianca Lupu
Bianca Lupu2 ani în urmă
O pensiune cu un raport calitate preț bun, am petrecut doar o noapte pentru că nu am reușit să găsim nicicum alta cazare în Ploiesti și doamne de la pensiune a fost destul de drăguță încât să țină legătura cu noi și să ne ofere camerele foarte târziu seara. Ne-a părut rău că nu am apucat sa ne bucurăm și de restul utilităților, de exemplu sauna. Terasa este frumoasă iar camera a fost curată.
D- Kruger
D- Kruger2 ani în urmă
In primul rand, usile scartaie foarte tare, baia are urme de rugina, cu o igienitate scazuta rau, iar pe podea cat si sub paturi este mizerie exagerat de multa, nu va recomand, iar penthouse-ul arata diferit fata de poze
Ileana Voica
Ileana Voica2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc. Igiena este un lucru de care acești oameni nu au auzit. Lenjeria murdara, rupta, pătat, miros neplăcut și fără caldura in camere!
Romeo Diaconeasa
Romeo Diaconeasa2 ani în urmă
Camera foarte mare,personalul amabil
Sever Sava
Sever Sava2 ani în urmă
Tot ce ai nevoie pt a putea ss te odihnesti in drum spre destinatia ta, gasesti la Pensiunea Boema! Nu este un loc pitoresc sau cu mai mult de o stea, dar este un loc care te ajuta practic sa iti organizezi calatoria, oferindu-ti o cazare decenta. Receptionista a fost o tanara foarte draguta si amabila. Exista loc de parcare. Nimeni nu ne-a deranjat. Am avut caldura, apa calda, wifi. Singurul aspect pe care ar fi bine sa il schimbe este legat de masutele de la capul patului cu umpletitura de nuiele care au mult muchegai strans in ele. Daca sunteti sensibil la mucegai, nu este un loc bun pt voi.
Ciprian Ignat
Ciprian Ignat2 ani în urmă
Am avut nevoie de o cazare cât mai aproape de obiectivul pe care trebuia să îl îndeplinesc, și am ales acest loc. Așternuturile curate, prosoapele, și ele, asta căutăm, domnișoara de la recepție amabilă, cu locul de parcare a fost mai greu, am fost îndrumați de către aceasta "în vecini", pentru că în fața imobilului era ocupat full, dar a fost in regulă într-un sfârsit si la ei. 😂
Locații recomandate