/Olt/Cinema

Cinema Slatina

Aleea Rozelor, Slatina, România

Cinema Slatina
Cinema
4.4
797 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9GC+Q8 Slatina, România
+40 751 177 700
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Mihalcea
Dana Mihalcea2 ani în urmă
Să oferim și detalii! Spectacole atent alese, sală caldă și nu mă refer la agentul termic, ci la energia emanată, eleganță subtilă și mulți oameni primitori, de un calm dat doar de conexiunea constantă cu toate poveștile minunate și actorii ce le dau viață!
Cristian Pirosca
Cristian Pirosca2 ani în urmă
Locul unde se întâmplă lucruri minunate...
Amari
Amari2 ani în urmă
Casierița de la ghișeul de unde poți cumpăra popcorn și suc a fost foarte încrezută și cu niște figuri de ea de zici că e regina Angliei. Nu suport asemenea personal gretos. Nu știu daca mai este cea blonda dar sper că nu mai e. In rest mi-a plăcut dar nu pot da mai multe stele având în vedere că tipa mi-a vorbit în scârbă.
Adrian Stoichicescu
Adrian Stoichicescu4 ani în urmă
Nu este prima dată când ma duc la un film si experiența a fost plăcută, nu am dat 5 stele deoarece în zilele cu filme comerciale ca Răzbunătorii sala este mica si abea a 5 zi de difuzare am apucat un loc, ar fi fost perfectă dacă sala ar fi avut macar 70 locuri . . .
Oancea Roxana
Oancea Roxana5 ani în urmă
Am organizat un concert de colinde in sala de teatru! Este cea mai frumoasă si mai călduroasă din Slatina! 💖
VGtv Regional
VGtv Regional5 ani în urmă
Am vizionat piesa de teatru ,, Doamne, Doamne iar ma-nsor!"
Cucu Nicolae
Cucu Nicolae5 ani în urmă
Un cinematograf destul de cochet,cu doua săli de vizionare frumoase și dotate dar cu un personal foarte plictisit,sau care lasă aceasta impresie. Dar marea problema se ivește la rezervarea sau achiziționarea unor bilete la filme noi și cu mare priză la public! Te prezinți la casa de bilete și cei un bilet de la ora"x".Nu mai sunt locuri,primești un răspuns sec.Daca cumva reușești să procuri un bilet delă acea ora constați că sala mai are cel puțin 10 locuri libere! Concluzia o trageți dumneavoastră.
Andrei Ciulu
Andrei Ciulu2 ani în urmă
Foarte drăguț la cinema!! Mereu când vreau să văd un film merg aici , trebuie să recunosc că sunt preturi cam piperate la popcorn si la celelalte produse de acest fel! În rest ce pot spune a fost o experienta frumoasa la cinema!!
Locații recomandate